امروز: پنجشنبه 22 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

مقاله بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی

مقاله بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی دسته: علوم انسانی
بازدید: 65 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 40 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 32

مقاله بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی در 32 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

مقاله بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی در 32 صفحه ورد قابل ویرایش

تبعیض در استخدام: نقش نگرش تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی

این تحقیق و مطالعه سعی دارد تا مطالعات گسترده‌ای رادر زمینه تبعیض در استخدام كه توسط«ای پی بریف» و همكارانش انجام شده را منعكس كند.  نویسندگان تلاش كردند تا دستاوردهای قبلی را كه به بررسی نژاد پرستی مدرن پرداخته است را مرور كنند. نژاد پرستی مدرن در وضعیت مشترك تعصب نژادی تاثیر متقابل داشته است و به پیش بینی و بررسی  تفاوت در میزان پرداخت مزد پرداخته است و به همچنین به بررسی نتایج از طریق ارزیابی نگرش‌های نژادپرستی ضمنی و انگیزه لازم جهت كنترل تبعیض پرداخته است. نویسندگان قادر نبودند تا تاثیرات متقابل تقدیمی را از نو تكرار كنند و بیان كردند كه نگرش‌های نژاد پرستی ضمنی با تلویحی به همراه شرایط و اوضاع در تعصب نژادی برای پیش بینی این تفاوت تاثیر گذار است. علاوه بر این نتایج نشان می دهند كه انگیزش برای كنترل تبعیض و تعصب رابطه بین نگرش  علی صریح و ضمنی را كاهش می دهد. (به طور كلی دستاوردها نشان می دهند كه تفاوت بین نگرش نژادی ضریح و ضمنی در پیش بینی رفتار تبعیض آمیز وجود دارد.

لغات كلیدی: تبعیض، نگرش‌های ضمنی، نژاد پرستی و تعصب و تست ارتباط تلویحی)

(در سال اخیر، نگرش‌های نژاد پرستی در ماهیت خود، دو مویه و نامحسوس شده است بدون شك ارزیابی‌های مربوط به گزارش از خود نشان می‌دهد كه در نگرش‌های نژاد پرستی كاهش محسوسی به چشم نمی‌خورد و در تصمیم‌گیری‌های مربوط به استخدام این تبعیض هنوز به چشم می‌خورد. این تفاوت و تغییر در مورد ماهیت نژاد پرستی موجب شد تا دانشمندان علوم اجتماعی شیوه‌های ارزیابی جدیدی را طرح كنند كه  مطابق با توصیف مدرن‌تر نژاد پرستی باشد.) (این مقیاس‌ها سعی می‌كنند تا تعصب خودانگاری را توصیف كرده و افراد با نگرش‌های نژادی منفی را با سوالاتی مبنی بر اینكه آیا واكنش تبعیضی می‌تواند نتیجه بی طرفی نژادی باشد را شناسایی می‌كند.) اخیرا برخی از محققان از این گزارش از خود به ارزیابی‌های توجیهی، نهفتگی و واكنش از لحاظ فیزیولوژیكی تغییر جهت دادند تا سطح معیار فردی نگر‌شهای نژادی را تعیین كنند. بررسی‌های ضمنی و تلویحی اعتقاد به تعصب خودانگاری با تاثیرپذیری كمتر دارند و در تعیین و شناسایی تبعیض موفق‌ترند(تحقیقات اثبات كرده‌اند كه این ارزیابی‌های تلویحی با نگرش‌های دیگر در ارتباط بود و رفتار‌های در سطح خرد را پیش بینی می‌كند.) شواهد و مدارك كمی وجود دارد كه نشان می‌دهد نگرش‌های تلویحی این چنینی برای پیش بینی رفتار سطح كلان مفید است از قبیل تصمیمات تبعیض‌آمیز مربوط به اجاره این مطالعه تحقیقی كه توسط «بریف» طراحی شد، بسیار مفید و سازنده است و نشان می‌دهد كه نژادپرستان امروزی در اوضاع و شرایط اجتماعی به طور خاص عمل می‌كنند. «لیكن»بیان كرد كه این تحقیق نه تنها  اعتبار و صحت نتایج قبلی را مورد بررسی قرار می‌دهد بلكه فرضیات جدید را نیز ارزیابی می‌كند. بریف به شیوه‌های مختلف به توسعه و گسترش مطالعه تحقیقاتی خود پرداخت. اول اینكه علاوه بر تعیین و شناسایی نژادپرستی مدرن، ما عقاید و نظرات نژاد پرستی سنتی‌تر و قدیمی تر را در مبحث می گنجانیم تا ثابت شود كه این نژاد پرستی مدرن‌تر واقعا نیاز به این دارد كه افراد نژاد پرست مشخص شوند دوم اینكه علاوه بر استفاده از گزارش خود و ارزیابی نژاد پرستی، ما نگرش‌های نژاد پرستی تلویحی را نیز در بحث می‌گنجانیم. سوم اینكه ما ارزیابی انگیزش را جهت كنترل تبعیض مورد بحث قرار می‌دهیم تا تعیین شود كه آیا تعصب و تبعیض خودانگاری كه نتایج مختلف به دست آمده ناشی از بررسی‌های نژادپرستی صریح و تلویحی  حتمی است یا نه.  و در  نهایت ما از شیوه‌های دقیق‌تر برای تبعیض تلویحی استفاده می‌كنیم تا فرضیات خود را با مقایسه تفاوت‌‌ها در آمار سیاهان و سفیدها با تكنیك‌های جدید آماری مورد تست قرار می‌دهیم. این شیوه شامل الگوی خطی هرمی یا سلسله مراتبی می‌باشد. به طور كلی این جمع‌بندی‌ها به ما این امكان را می‌دهد تا فرضیات جدید را كه درك بهتری از تبعیض در استخدام را ارائه می‌كند را مورد تست و آزمایش قرار دهیم. به طور خلاصه این مطالعه تحقیقاتی مكتوبات در زمینه نگرش‌های نژادپرستی را به همراه ارزیابی‌های مربوطه به آن با هم تلفیق می‌كند و مباحثی چون تبعیض خودانگار، معیارهای اجتماعی سازمانی و شرایط و اوضاع را جهت درك تفاوت‌های ارزیابی نژادپرستی ضمنی و صریح را در یك شرایط انتخابی در كنار هم قرار می‌دهد.)

تبعیض در استخدام و نگرش‌های نژادپرستی

(مطالعات زیادی به ارتباط بین ملاحظات  و مسائل نژاد و تبعیض در استخدام پرداخته‌اند. در سال‌های اخیر، ما به تعریف رفتار متفاوت تبعیض استخدامی پرداختیم، رفتارهای متفاوت زمانی رخ می‌دهد كه معیارهای مختلف در گروه‌های مختلف به كار گرفته شود.

تجزیه و تحلیل‌های مختلف انجام شد تا عواملی كه در میزان و مسیر معیارهای مختلف تاثیر می‌گذارند مشخص شوند. به عنوان مثال این تفاسیر توسط «نورد» و «كرایجر» و «رات» و «هوفكات» و «بوبكو» نشان داد كه سیاهان امتیازات كمتری هم در مسائل عینی و ذهنی دریافت می كنند) به علاوه، كرایجر و فورد به این نتیجه رسیدند كه سیاهان و سفیدها آمار بیشتری را به خود اختصاص دادند. (این نتایج شواهد را فراهم می‌كند مبنی بر اینكه افراد از معیارهای مختلف برای ارزیابی متقاضیان و داوطلبان استفاده می‌كنند.) البته، تفاوت میانگین بین متقاضیان سیاه و سفید پوست ضرورتا به معنای تبعیض نیست. ممكن است تفاوت میانگین تفاوت‌ها و اختلاف‌های میان گروه‌ها را به صورت صحیح نشان دهد.(برای بیان احتمال، این تفاوت‌ها «داپلر» تعداد متغیرهای شغلی مربوط را محدود كرد تا  به این نتیجه برسد كه تفاوت‌های بین سیاهان و سفیدها كاهش یابد و این تبعیض ما هرگز از بین نرفتند.) تشخیص این حقیقت كه بعید است كه نویسندگان تمام متغیرهای مربوطه را بگنجانند ممكن است  این تفاوت‌ها را به خوبی توضیح دهد. «اپلر» و مطالعات انجام شده توسط او شواهد و مدارك غیر مستقیمی را فراهم كرده است كه بر اساس آن نگرش‌های نژادی ممكن است عوامل تفاوت معیار متوسط را در مورد سیاهان و سفیدها در بر داشته باشد. (مجموعه‌ای از مطالعات انجام شده توسط بریف شواهدی را در مورد نقش نگرش‌های نژادی ارائه كرده است. در دومین تحقیق «بریف» شركت كنندگان مقیاس تبعیض نژادی مدرن را كامل كردند. در میان موارد سوالات، از شركت كنندگان و متقاضیان در مورد استعداد شغلی آنها سوال شد. در مطالب قبلی، متقاضیان یادداشتی را از رئیس اداره یا سازمان دریافت كردند و جملات حاوی درخواست او از داوطلبان برای اجاره به سفیدان بود و یادداشت دگری از رئیس دریافت كردند كه البته این یادداشت حاوی مطالب حاكی از تبعیض نژادی نبود. بریف در مورد تقلب هنجارهای اجتماعی به بحث نپرداخت تا شرایط سازمانی برای تعصب و تبعیض نژادی یا تساوی نژادی به وجود آید. تقلب آنها مطابق با مفهومی ساختن شرایط پیشنهاد شده توسط استكمن است. اسكتمن نشان داد كه شرایط سازمانی عملكرد و كاركرد پاداش است و انتظار می‌رود كه علایم و نشانه‌ها برای كارمندان و دیگران به این مسئله می‌پردازد كه كدام رفتار از لحاظ اجتماعی قابل قبول‌تر است. بر حسب انتظار (بریف به این نتیجه رسید كه میانگین متوسط متقاضیان سیاه پوست در شرایط تبعیض نژادی میزان كمتری را نشان می‌دهد. مهمتر اینكه آنها به این نتیجه رسیدند كه امتیازات در زمینه مقیاس تبعیض نژادی مدرن این رابطه در نژادپرستان متجدد در شرایط تبعیض نژادی را كاهش داد. بنابراین واضح است كه نژادپرستان متجدد بر اساس اعتقادات خود عمل می‌كنند اما هنجارهای اجتماعی برای موجه ساختن تبعیض به وجود می‌آیند.)  گر چه قبل از پذیرفتن این برداشت، مهم است كه دقت شود آمارهای تعصب و تبعیض و تفاوت‌های قابل ملاحظه در ارزیابی میزان متوسط، متقاضیان سیاه پوست  دو شرایط را پشت سر گذاشتند. به عبارت دیگر، آنها به این مسئله نپرداختند كه آمارهای مربوطه به متقاضیان سفید پوست در دو شرایط، مراحل را پشت سر گذاشتند. ممكن است شرایط تبعیض و تعصب به طور میزان میزان متقاضیان را صرف نظر از آنها كاهش داد. (بنابراین در این مطالعه ما تلاش می‌كنیم تا تاثیر متقابل سازمانی را با استفاده از ارزیابی‌های دقیق‌تر تبعیض را به وسیله مقایسه‌های تعداد متقاضیان سیاه و سفید در شرایط دو فرضیه زیر مرور كنیم.)

فرضیه 1- شرایط سازمان در آمار متقاضیان تاثیر خواهد گذاشت و متقاضیان سیاه پوست در مقایسه با سفید پوستان در زمینه تبعیض نژادی آمار كمتری را به خود اختصاص خواهد داد. میزان تفاوت‌های آماری بین متقاضیان سفید پوست و سیاه پوست در شرایط برابر كمتر است.)

فرایند

در ابتدای ترم دانشجویان مقدماتی رشته روان شناسی در دوره كامل تست شركت می‌جستند و از آنها سوالات مختلفی پرسیده می‌شد. این پرسش‌ها در زمینه نگرش‌های مربوط به مقیاس سیاهان و مقیاس تبعیض نژادی مدرن همانند تشویق به پاسخگویی بدون مقیاس تبعیض می‌شد. این ارزیابی‌ها در میان تعدادی از مقیاس‌ها میزان برابری را نشان می‌داد. تا بدین ترتیب از پاسخ‌های عجیب جلوگیری شود و در صورت لزوم آنها را به حداقل برساند. تقریبا یك ماه بعد از شركت كنندگان خواسته شد تا نقش یك مدیر را ایفا كنند. و تمرین را به صورت كامل انجام دهند. (شركت كنندگان به طور تصادفی به صورت برابر با شرایط تبعیض نژادی اختصاص داده شدند.) این تقلب طی یادداشتی از طرف رئیس شركت اتفاق افتاد در هر دو شرایط آموزش تمرین در ایجاد ارزیابی‌ در مورد هر داوطلب مد نظر قرار گرفت. گر چه، شركت كنندگان در چنین شرایطی برای شرایط تبعیض نژادی، یادداشت رئیس حاوی مطالب زیر بود:

اكثر نیروی كار شامل افراد سفید پوست است ضروری است كه مردان سفید پوست را برای پست‌های حساس انتخاب كنیم. من نمی‌خواهم رابطه خوب را كه ما بین خود در این قسمت داریم به مخاطره بیندازم. رئیس قبلی مدت زمانی كار كرد و سعی كرد این جماعت را وارد مجموعه ما كند. من نمی‌خواهم این كار را انجام دهم و آن را عملی كنم. شركت كنندگان در چنین شرایطی برای این جملات و ابلاغیه را دریافت نكردند. پس از كامل كردن فرم‌ها شركت كنندگان فرم گزینه‌ها را هم پر كردند و به ارزیابی ضمنی و پرسشنامه جمعیت شناختی نیز پاسخ دادند. به منظور تعیین اینكه آیا شركت كنندگان در هر شرایط به كاری گماشته می‌شوند یا نه مورد بررسی قرار گرفت.

(تجزیه و تحلیل آماری: ما 3 فرضیه اول را با تحلیل نمونه خطی هرمی با استفاده از متغیرهای خاصی ارزیابی كردیم تا میزان درجه ضریب تبعیض نژادی مشخص شود.)

(نتایج و دستاوردها)

بررسی تبعیض نژادی و شواهد و مدارك موجود تجزیه و تحلیل تقلب نشان داد كه تبعیض در مورد اجاره دادن به طور صحیح مشخص شد و شرایط آن نیز تعیین شد این امر نشان می‌دهد كه شرایط تبعیض نژادی در مقابل شرایط برای تساوی مورد ارزیابی قرار گرفت. (ما ابتدا تجزیه و تحلیل نمونه خطی هرمی برای تعیین میزان آمار را انجام داد نتایج و دستاوردها نشان داد كه تبعیض كلی در مقابل سیاهان بدین صورت است: متقاضیان سیاه پوست قبل از متقاضیان سفید پوست از نظر تعداد بودند ما واریانس این درجه ضریب را ارزیابی و محاسبه كردیم و به این نتیجه رسیدیم كه نتیجه چیزی متفاوت از صفر است این نتیجه نشان می‌دهد برخی از شركت كننده‌ها نسبت به دیگران بیشتر از تبعیض نژادی حمایت می‌كردند. متقاضیان سیاه پوست تعداد كمتری را به خود اختصاص دادند و حمایت موجود را اندازه‌گیری كردند.)

جهت دریافت فایل مقاله بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : تحقیق بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی , پروژه بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی , مقاله بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی , دانلود تحقیق بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی تلویحی، انگیزش و وضعیت تعصب نژادی , بررسی تبعیض در استخدام و نقش نگرشی

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر