امروز: پنجشنبه 22 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس

پروژه کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس دسته: کارآفرینی
بازدید: 37 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 145 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 71

پروژه کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس در 71 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس در 71 صفحه ورد قابل ویرایش



پیشگفتار

رویكرد اكثر كشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع كارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه كارآفرینی در دنیا ایجاد شود. كشورهای مختلف راه حلی راكه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشكلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ كارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از كارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای لازم در این زمینه بوده است. تأمل در وضعیت اقتصادی و روند مراحل پیشرفت و توسعه در كشورهای پیشرفته و در حال توسعه كه به موضوع كارآفرینی توجه نموده‌اند، نشانگر آن است كه این كشورها توانسته‌اند به پیشرفت‌های چشمگیری در زمینه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی دست یابند و یا حداقل بحرانهای پیش‌آمده را به سلامت پشت سر گذاشته و بحرانهایی كه وقوع آنها را در آینده پیش‌بینی می‌كردند را مهار نمایند. از جمله این كشورها می‌توان به ایالات متحده، كشورهای اتحادیه اروپایی، كشورهای جنوب شرق آسیا، چین، برخی از كشورهای آمریكای لاتین و آفریقایی و اقیانوسیه را نام برداز آنجا كه مفاهیم مطرح در علوم انسانی همانند مفاهیم مطرح در علوم تجربی قطعی نیستند، لذا ارائه تعریف قطعی و مشخصی برای آنها دشوار یا غیر ممكن است. كارآفرینی هم كه از واژه ‌های مطرح در علوم انسانی است، از این قاعده مستثنی نیست. دانشمندان و محققین علوم مختلف اقتصادی، اجتماعی، روانشناسی و مدیریت كه در مورد كارآفرینی مطالعه و نظراتی ارائه كرده‌اند، تعاریف مختلفی از كارآفرینی مطرح نموده‌اند كه تفاوت‌های گاه مغایر و متناقضی دارند. تعریفی از كارآفرینی كه تقریباً شامل همه تعریفهای ارائه شده از آنان باشد، عبارت است از: «كارآفرینی فرایندی است كه فرد كارآفرین با ایده‌های نو و خلاق و شناسایی فرصتهای جدید و با بسیح منابع ،‌مبادرت به ایجاد كسب و كار و شركت‌های نو، سازمانهای جدید و نوآور و رشد یابنده نموده كه توأم با پذیرش مخاطره و ریسك است و منجر به معرفی محصول و یا خدمت جدیدی به جامعه می‌گردد.»

در دایره‌‌المعارف بریتانیكا ، كارآفرین اینگونه تعریف شده است:

« شخصی كه كسب و كار و یا موسسه اقتصادی را سازماندهی و مدیریت كرده و خطرات ناشی از آنرا می‌پذیرد» واژه كارآفرینی از قرنها پیش و قبل از آنكه به زبان امروزی مطرح شود، در زبان فرانسه متداول گردید. این واژه معادل كلمه فرانسوی Enterprendre به معنای « متعهد شدن» (معادل under Take در زبان انگلیسی) می‌باشد كه در سال 1848 توسط جان استوارت میل به كارآفرینی ( Enterpreneur ) در زبان انگلیسی ترجمه شد.





موقعیت جغرافیایی - استان فارس

 استان‌ فارس‌ با 133 هزار كیلومتر مربع‌ وسعت‌ در جنوب‌ استان‌ اصفهان‌ قرار دارد. آباده‌، استهبان‌، اقلید، بوانات‌، جهرم‌، داراب‌، سپیدان‌، شیراز، فسا، فیروز آباد، كازرون‌، لار، لامرد، مرودشت‌، ممسنی‌، نیریز شهرستانهای‌ استان‌ فارس‌ هستند و شهر زیبای‌ شیراز مركز آن‌ می‌باشد.استان‌ فارس‌ در سال‌ 1375 حدود 3817 هزار نفر جمعیت‌ داشته‌ است‌ كه‌ 7/56 درصد آن‌ شهر نشین‌، 9/41درصد روستانشین‌ و 4/1 درصد غیر ساكن‌ و عشایر بوده‌ است‌.كوههای‌ زاگرس‌ با جهت‌ شمال‌ غربی‌ - جنوب‌ شرقی‌، استان‌ فارس‌ را به‌ دو ناحیه‌ مشخص‌ طبیعی‌ شامل‌ناحیه‌ شمال‌ - شمال‌ غربی‌ و ناحیه‌ جنوب‌ - جنوب‌ شرقی‌ تقسیم‌ كرده‌ است‌. ارتفاعات‌ ناحیه‌ شمالی‌ ازكوههای‌ سمیرم‌ شروع‌ و در جهت‌ شمال‌ غربی‌ امتداد می‌یابد. ارتفاعات‌ ناحیه‌ جنوبی‌ كوههای‌ اطراف‌ شیراز وكوههای‌ مهارلو، خرمن‌ و تودج‌ را در بر می‌گیرد. ارتفاعات‌ غربی‌ در امتداد ارتفاعات‌ كهگیلویه‌ تا كوههای‌ممسنی‌ و ارتفاعات‌ جنوبی‌ مشتمل‌ بر كوههای‌ داراب‌ و ارتفاعات‌ تنگستان‌ می‌باشد.  









آب و هوا - استان فارس

در استان‌ فارس‌ سه‌ ناحیه‌ مشخص‌ آب‌ و هوایی‌ وجود دارد. اول‌، ناحیه‌ كوهستانی‌ شمال‌ و شمال‌غرب‌ كه‌ زمستان‌های‌ سرد معتدل‌ و پوشش‌ گیاهی‌ مناسبی‌ دارد. دوم‌ ناحیه‌ مركزی‌ كه‌ در زمستان‌ها آب‌ و هوای‌نسبتاً معتدل‌ توأم‌ با بارندگی‌ و در تابستان‌ها هوایی‌ گرم‌ و خشك‌ دارد. سوم‌ ناحیه‌ جنوب‌ و جنوب‌ شرقی‌ كه‌ به‌علت‌ كاهش‌ ارتفاع‌ و عرض‌ جغرافیایی‌ و نحوه‌ استقرار كوهها میزان‌ بارندگی‌ آن‌ در فصل‌ زمستان‌ نسبت‌ به‌ دو فصل‌ بهار و پائیز كمتر است‌ و هوای‌ آن‌ نیز در زمستان‌ها معتدل‌ و در تابستان‌ها بسیار گرم‌ است‌. متوسط‌ حرارت ‌شهر شیراز 8/16 درجه‌ و حداكثر و حداقل‌ مطلق‌ دمای‌ آن‌ به‌ ترتیب‌ 2/29 و 7/4 درجه‌ سانتی‌ گراد است‌.  

تاریخ و فرهنگ - استان فارس

استان‌ فارس‌ از قدیمی‌ترین‌ مراكز تمدن‌ بشری‌ محسوب‌ می‌شود و قرن‌ها مركز حكومت‌ شاهنشاهی‌ایران‌ بوده‌ است‌. قبل‌ از اسلام‌ دو سردار بزرگ‌ ایرانی‌ از این‌ منطقه‌ برخاسته‌ و هر یك‌ سلسله‌ بزرگی‌ بنام‌هخامنشی‌ (كورش‌) و ساسانی‌ (اردشیر بابكان‌) تشكیل‌ داده‌اند. بعد از انقراض‌ سلسله‌ هخامنشی‌ كه‌ نزدیك‌ به‌219 سال‌ در ایران‌ پادشاهی‌ كرده‌اند. اسكندر مقدونی‌ سلسله‌ سلوكیه‌ را در سال‌ 311 قبل‌ از میلاد در ایران‌تاسیس‌ و شهرهایی‌ در ناحیه‌ پارس‌ (فارس‌) بنا نهاد. در عین‌ حال‌ در قسمت‌ مركزی‌ پارس‌ در ناحیه‌ استخر قدرت‌های‌ محلی‌ با نام‌های‌ ایرانی‌ روی‌ كار آمدند كه‌ از سال‌ 250 قبل‌ از میلاد به‌ بعد بر روی‌ سكه‌های‌ آنهانوشته‌هایی‌ به‌ خط‌ پهلوی‌ و چهره‌های‌ ایرانی‌ و آتشدان‌ دیده‌ می‌شود. معذالك‌ ناحیه‌ پارس‌ تا زمان‌ آشیوخوس‌چهارم‌ جزو امپراطوری‌ سلوكی‌ بوده‌ است‌. بعد از اینكه‌ پارتیان‌ ایالت‌ مركزی‌ دولت‌ سلوكی‌ را فتح‌ كردند. پارس‌استقلال‌ یافت‌. مسلمانان‌ نخستین‌ بار در دوره‌ خلافت‌ عمر اقدام‌ به‌ تسخیر فارس‌ نمودند. در 17 ه.ق‌ یكی‌ ازسرداران‌ علاء ابن‌ حضرمی‌، حاكم‌ بحرین‌، از حاكم‌ ایرانی‌ فارس‌ شكست‌ خورد. علیرغم‌ مقاومت‌ ایرانیان‌ در مقابل‌ مهاجمین‌ مسلمان‌، عاقبت‌ شهرهای‌ استخر، توج‌، فسا و شیراز به‌ تصرف‌ مسلمانان‌ در آمد. امّا به‌ رغم‌شورشهای‌ متعدد آخر الامر تسلیم‌ اسلام‌ شدند. وسعت‌ قلمرو فارس‌ در زمان‌ خلفا بیش‌ از پیش‌ افزایش‌ یافت‌ یزد و نواحی‌ دیگر مجاور كویر نیز به‌ استخر ملحق‌ گردید.

در زمان‌ ضعف‌ قدرت‌ خلافت‌ در قرن‌ 3 ه.ق‌ فارس‌ به‌ تصرف‌ یعقوب‌ لیث‌، مؤسس‌ سلسله‌ صفاریان‌ درآمدو شیراز پایتخت‌ صفاریان‌ شد. و برادرش‌ مسجد جامع‌ بزرگی‌ در این‌ شهر بنا نهاد. پس‌ از آن‌ فارس‌ به‌ تصرف‌ آل‌بویه‌ در آمد. پس‌ از آل‌ بویه‌، سلجوقیان‌ بر فارس‌ مسلط‌ شدند. در زمان‌ ضعف‌ سلاجقه‌، سنقر ابن‌ مودود سلسله‌ اتابكان‌ فارس‌ را تأسیس‌ كرد و تا سال‌ 543 ه.ق‌ این‌ سلسله‌ بر فارس‌ فرمانروایی‌ یافت‌ و پس‌ از چندی‌ فارس‌ به‌دست‌ امرای‌ مغول‌ افتاد.در سال‌ 754 ه.ق‌ سلسله‌ آل‌ مظفر، فارس‌ را تصرف‌ كرد و تا سال‌ 895 ه. ق‌ بر فارس‌ فرمانروایی‌ كرد. درسال‌ 959 ه.ق‌ فارس‌ به‌ تصرف‌ شاه‌ اسماعیل‌ صفوی‌ درآمد. در زمان‌ وی‌ و جانشینانش‌، فارس‌ و مركز آن‌ شیراز آبادی‌ و رونق‌ یافت‌. در جنگ‌ بین‌ افاغنه‌ و نادر شاه‌، شیراز و بسیاری‌ از نقاط‌ دیگر فارس‌ رو به‌ ویرانی‌ فراوان‌نهاد. در زمان‌ فرمانروایی‌ كریم‌ خان‌ زند، صلح‌ و آبادانی‌ به‌ فارس‌ بازگشت‌. از زمان‌ قاجاریه‌ به‌ بعد به‌ جز شورش‌سران‌ قشقایی‌ واقعه‌ مهمّی‌ روی‌ نداده‌ است‌. در زمان‌ سلسله‌ پهلوی‌ در فارس‌ اقدامات‌ مهّمی‌ در جهت‌ آبادانی‌رونق‌ فارس‌ و شیراز صورت‌ گرفت‌. در عصرهای‌ بعد از انقلاب‌ 1357، شهرهای‌ استان‌ فارس‌ رو به‌ آبادانی‌ وتوسعه‌ نهادند و شهر شیراز توسعه‌ فراوان‌ یافت‌.بر بستر همین‌ پیشینه‌ تاریخی‌ است‌ كه‌ امروزه‌ آثار متعدد و متنوع‌ تاریخی‌ و باستانی‌ در استان‌ به‌ جا مانده‌است‌. هر یك‌ از این‌ آثار دارای‌ ارزش‌های‌ جهانی‌ و گویای‌ تاریخ‌ پر فراز و نشیب‌ این‌ خطه‌ می‌باشند.استان‌ فارس‌ به‌ علت‌ موقعیت‌ جغرافیایی‌ و نزدیكی‌ به‌ خلیج‌ فارس‌ از دیر باز اقامتگاه‌ اقوام‌ گوناگون‌ از جمله‌ آریایی‌، سامی‌ و ترك‌ بوده‌ است‌ كه‌ تحت‌ تاثیر و نفوذ فرهنگ‌ ایرانی‌ در آمده‌اند. با وجود این‌، ایلات‌ و عشایرمنطقه‌ كه‌ شامل‌ ایلات‌ قشقایی‌، ممسنی‌، خمسه‌ و كهگیلویه‌ می‌باشند، هنوز بخش‌ عمده‌ای‌ از فرهنگ‌ بومی‌خود را حفظ‌ كرده‌اند و عامل‌ موثر دیگری‌ در جذب‌ ایرانگردان‌ می‌باشند. اشاره‌ مختصر به‌ قدمت‌ تاریخی‌ ودیدنی‌های‌ شهرستان‌های‌ استان‌ سیمای‌ تاریخی‌ و امكانات‌ ایرانگردی‌ آنرا بیش‌ از پیش‌ روشن‌ می‌سازد.

بازار یابی :

بازاریابی اثر بخش به عـنوان ساختن چیـزی كه بتواند بفروشد و نه فروش آنچه كه می توانید بسازید تعبیـر می شود.

سازمانهایی كه آنجه را كه تولید می كنند می فروشند محصول مدار هستند یعنی ابتدا محصول را تولید می كنند و سپس بـرای محصولات خود به دنـبـال مـشـتـری هـسـتـنـد و به بازار یابی بعـنوان وسـیله ای برای ترغیب مشتـریان به خـریــد می نگرند. موفق ترین سازمانها آنهایی هستند كه آنجه را كه می توانند بفروشند تولید می كنند ، آنها مشتری مدار هستند یعنی در پاسخ به نیازهای مشتری محصولات و خدمات خود را عـرضه می كنند.

در نتیجه بازاریابی را می توان ، به عنوان فعالیتی لازم برای تطبیق كالاها با نیازها و خواسته های بازار تعریف كرد و بازاریابی فعالیت هایی چون برنامه ریزی و قیمت گذاری و توزیع تبلیغات و معرفی محصولات را شامل می شود.

شر كتها در زمینه بازار یابی سه دسته اند :

1) شركت های پیشرو

2) شركت های پیرو

3) شركت های ایستا



شركت های پیشرو:

شر كتی فعال است ودرك درستی از بازار یابی دارد.در تحقیقات و رشد محصولات سرمایه گذاری می كند و راهكارهای بد یهی ارائه می دهد.

شركت های پیرو:

خالی از هرگونه روحیه جسورانه است ممكن است موفق شود اما امكان موفقیت خیلی كم است چون تمایلی به خطرپذیری ندارد و ترجیح می دهد خود را به خطر نیاندازد و برای انتخاب راه منتظر بازار می ماند.

شركت های ایستا:

همواره به یك شكل كار خود را ادامه می دهدو دلیلی برای تغیر ندارد و منزوی و بی تفاوت است.

ابزار اصلی تشكیل دهنده ی بازار یابی به چهار P معروفند :

1) محصولات product

2) قیمت price

3) مكان place

4) تبلیغات promation





یعنی بازاریابی شامل طراحی و تولید محصول به شكلی كه نیاز مصرف كننده را رفع كند. تعیین قیمت واقعی یعنی قیمتی كه علاوه بر تضمین سود مشتری را راضی نگه دارد. عرضه محصولات در مكان مناسب (جایی كه مشتریان بتوانند محصول را بخرند).تبلیغات برای تشویق مشتری ها برای خرید محصول است.اجزای تشكیل دهنده این آمیزه در تمام سازمان ها مشابه است و تنها نسبت آنها متفاوت است.برای مثال در جایی كه قیمت برای مشتریان اهمیت زیادی دارد این قیمت است كه بر آمیزه تسلط دارد.

قیمت پایین در اغلب موارد نشانگر كیفیت پایین محصول است ومشتریان یك محصول را به دلیل ارزانی آن نمی خرند آنها به خاطر نیاز خود خرید می كنند. توجه خود را به فروش مبتنی بر ارزش معمطوف كنید نه فروش بر مبنای قیمت.















تبلیغات :

شما از چه طریقی به مردم اطلاع می‌دهید و تبلیغات خود را انجام می‌دهید؟

ما یك یا دو نفر را انتخاب می‌كنیم تا در سرتاسر كشور برگه‌های تبلیغاتی را پخش كنند و مردم از طریق این برگه‌های تبلیغاتی می‌توانند با شماره تلفن تماس بگیرند و با مراجعه به آن برگه برای خرید عسل تخفیف بگیرند . در ضمن  ما در ایام عید نیز با پخش سر رسید و تقویم  تبلیغاتی را انجام میدهیم كه مسمر ثمر می باشد . گاهی وقتها نیز با چاپ آگهی در روزنامه و یا مجلات اقدام به تبلیغات می كنیم . هرچند كه تبلیغات از طریق رادیو و تلوزیون كمی گران می باشد ولی برای پیشرفت در كار و فروش محصولات گاهی وقتها به این دو رسانه متوسل شده و از این طریق به تبلیغات دست می زنیم . در مورد بازاریابی نیز از طریق روزنامه و با درج آگهی مبنی بر اینكه به چند بازاریاب نیاز داریم این افراد را پس از تست انتخاب كرده وآنها رابه كار می گیریم تا هم آنها بیكار نباشند و هم محصولات ما با قیمت مناسب به فروش برسد  .  


ارزش تاسیسات عمومی

الف_ هزینه برق رسانی و ژنراتور برق اضطراری

هزینه هر كیلو وات انشعاب برق با در نظر گرفتن تابلو, سیم كشی های داخلی و ترانس وسایر ملزومات 1200000 ریال است .

 كارخانه به برق سه فاز 25 آمپر به میزان 5/137 كیلو وات نیاز دارد و هزینه آن 165000000 ریال است.

هزینه ژنراتور برق اضطراری به ازای هر كیلو وات 1200000 ریال و برای 200 كیلو وات برق معادل 240000000 ریال است.

بنابراین هزینه حق انشعاب و ژنراتور برق اضطراری به عنوان تاسیسات برق رسانی جمعا" 405000000 ریال است.

ب_هزینه تاسیسات آبرسانی

مقدار آب مصرفی مورد نیاز در هر ثانیه 2/1 لیتر است و درشیفت 8 ساعت كار , نیاز به 56/34 متر مكعب آب است.به ازإ هر متر مكعب در ساعت جهت حق انشعاب ,لوله كشی,فشار شكن ,كنتور آب و سایر تاسیسات مورد نیاز , به طور متوسط 200000 ریال و برای 56/34 متر مكعب معادل 6912000 ریال پرداخت می شود.

ضمنا" جهت حفر چاه آب به عمق 60 مترمعادل 2700000 ریال هزینه می شود زیرا هزینه هر متر عمق چاه و وسایل آبرسانی آن 450000 ریال است.

ج_هزینه و سیستم آب داغ

حهت تامین آب داغ مورد نیاز خط تولید از یك دستگاه حرارت مركزی سیستم شوفاژ استفاده می شود.هزینه هر یك از ملزومات سیستم آب داغ در جدول سیستم آب داغ قید شده است.

د_ هزینه سیستم گرمایش و سرمایش

1- هزینه رادیاتور به حجم 700 متر مكعب , هر متر مكعب 4500 ریال به قرار 3150000 ریال.

2- هزینه كولر 6000 فوت مكعب در دقیقه به قرار 1800000 ریال كه برای سالن تولید به كار میرود . هزینه دو عدد كولر معادل 3600000 ریال است.

3- هزینه كولر 4000 فوت مكعب در دقیقه به قرار 1400000 ریال كه برای اطاق های اداری و كاركنان به كار می رود .هزینه دو عدد كولر معادل 2800000 ریال است.

4- هزینه دو عدد بخاری صنعتی معادل 7000000 ریال است.

مجموع هزینه های مذكور 16550000 ریال است.

ه- هزینه آتش نشانی

1- هزینه 8 كپسول آتش نشانیهر یك به قرار 300000 ریال معادل 2400000 ریال می باشد.



و- هزینه مخزن سوخت

با توجه به استفاده از مخزن ذخیره سوخت (گازوئیل ) به ظرفیت 6 مت مكعب و هزینه هر متر مكعب ذخیره سازی و پمپاژ 150000 ریال معادل 1600000 ریال می باشد.

ز- هزینه فاضلاب و پساب

هزینه چاه فاضلاب و پساب صنعتی به حجم 10 متر مكعب معادل 3000000 ریال است.

 بنابراین جمع هزینه های تاسیسات عمومی با توجه به جدول مربوط , معادل 436962000 ریال است.
3-2-4 ارزش وسائط نقلیه

ارزش وانت بار دو تنی معادل 9300000 ریال است. هزینه یك سواری نیز 6800000 ریال است كه مجموع آنها 161000000  ریال است.
4-2-4 هزینه لوازم اداری

با توجه به نیاز لوازم اداری و رفاهی یاد شده معادل 30000000 ریال هزینه می شود.

مجموع كل هزینه های خدماتی و تاسیساتی عمومی (طبق جدول) معادل 1097528000 ریال می باشد.

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی شرکت فراورده های لبندیس , طرح توجیهی شرکت فراورده های لبندیس , کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس , دانلود پروژه شرکت فراورده های لبندیس , دانلود کارآفرینی شرکت فراورده های لبندیس , طرح توجیه فنی شرکت فراورده های لبندیس , توجیه اقتصادی شرکت فراورده های لبندیس , شرکت فراورده های لبندیس , شرکت , فراورده های لبندیس

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر