امروز: جمعه 23 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه تجزیه و تحلیل بیمارستان

پروژه تجزیه و تحلیل بیمارستان دسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 59 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 12402 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 209

گسترش این سیستم در دهه 90 در جوامع مختلف از جمله ایران اهمیت و جایگاه آن را بیشتر روشن می‌نماید پیاده‌سازی این سیستم در بیمارستان‌های مناطق مختلف كشور بیانگر فراهم شدن زیرساخت فرهنگی ، تكنولوژی مناسب جهت ایجاد و تكمیل سیستم‌های بهداشتی مطابق با استانداردهای جهانی می‌باشد

قیمت فایل فقط 7,900 تومان

خرید

پروژه تجزیه و تحلیل بیمارستان

چکیده :

HIS به معنای پیاده‌سازی سیستم یكپارچه‌ تولید اطلاعات لازم برای مدیریت تمامی فعالیت‌های مربوط به سلامت، از قبیل  برنامه‌ریزی، نظارت ، هماهنگی و تصمیم‌گیری می باشد.

وظیفه HIS ، پشتیبانی از فعالیت های بیمارستان در سطوح کاربردی، تاکتیکی واستراتژیک است .هدف ازاستقراریک سیستم HIS این است که از کامپیوتر ووسایل ارتباطی برای جمع آوری ، ذخیره ، پردازش ، بازیابی وارتباط دادن مراقبت بیمار واطلاعات اداری برای تمامی فعالیت های مربوط به بیمارستان استفاده نماییم .
در یک سیستم اطلاعات بیمارستانی ، داده هاباید به صورت منسجم در پایگاه داده ها ذخیره شوند و در دسترس کاربران مجاز ، در محل و در زمانی که داده ها مورد نیاز است و در فرمتی که با نیازهای خاص کاربر منطبق باشد ، قرارداده شوند.
به طور کلی موارد زیر اهداف چنین سیستمی هستند :
1)  استفاده موثرتراز منابع محدودی که برای مراقبت از بیمار در دسترس    هستند
2) بهبود کیفیت خدمت رسانی به بیمار
3)  پشتیبانی از تحقیق
4) پشتیبانی از آموزش

گسترش این سیستم در دهه 90 در جوامع مختلف از جمله ایران اهمیت و جایگاه آن را بیشتر روشن می‌نماید. پیاده‌سازی این سیستم در بیمارستان‌های مناطق مختلف كشور بیانگر فراهم شدن زیرساخت فرهنگی ، تكنولوژی مناسب جهت ایجاد و تكمیل سیستم‌های بهداشتی مطابق با استانداردهای جهانی می‌باشد.
در سال‌های اخیر با پیشرفت سریع تكنولوژی ،HIS صورت جدیدتری به خود گرفته كه نه تنها از مقوله مدیریتی بلكه از مقوله بالینی مورد توجه بسیار قرار گرفته است .وجود تجهیزات مجهز به امكانات كامپیوتری كلینیكی    همانند(MRI,CTscan,…) و همچنین نرم‌افزارهای طراحی شده مخصوص بخش‌های كلینیكی و پاراكلینیكی و استفاده جوامع پیشرفته پزشكی از این گونه نرم‌افزارها در حیطه HIS و استفاده از آن در ارتباطات بین‌المللی و لزوم حفظ محرمانگی و خصوصی سازی ، موجب شده که این مجموعه پیچیده اطلاعات و فن‌آوری به سمت معماری اطلاعات یكپارچه پیش رود.

در بستر این معماری قالب‌هایی چون HL7 به منظور پاسخگویی به نیاز اشتراك‌گذاری اطلاعات و یا كمك به اثربخشی جریان فرایندهای بالینی و كاهش خطاها شكل گرفته‌اند و در كنار آن استاندارهایی چون Dicom برای تصویر نگاری پزشكی ، مدیریت اطلاعات تصویری پزشكی (Pacs) در نرم افزارها و تجهیزات پزشكی، ایجاد شده است .

سیستم HIS در رادیولوژی و پذیرش :

سیستم پذیرش:

واحدهای پذیرش در ساختار تشكیلاتی هر واحد درمانی نوعاً محور قضاوت مراجعین نسبت به كارآیی آن واحد درمانی محسوب می شوند. لذا از اهمیت ویژه ای برخوردار هستند. سیستمی كه به منظور گردش كار این واحد طراحی می شود همواره باید به گونه ای باشد كه از سرگردانی و اتلاف وقت مراجعین و رفت و آمدهای غیر ضروری آنان در واحد درمانی بكاهد تا بدین ترتیب نخستین گام در جهت جلب رضایت بیماران برداشته شود. از آنجائیكه قسمت پذیرش واحد درمانی (اعم از بیمارستان،‌ زایشگاه و یا درمانگاه) ‌در حقیقت واحد پذیرنده بیمار است، لذا با تاسیس هر واحد درمانی،‌ ایجاد تشكیلاتی به نام واحد پذیرش الزامی است.

در حال حاضر مراحل پذیرش بیماران در واحدهای درمانی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی (بیمارستانها‌) به غیر از تعیین نوبت بیماران، به صورت مكانیزه انجام می گیرد و اطلاعات اولیه بیمار شامل: نام خانوادگی،‌ شماره بیمه، تاریخ اعتبار دفترچه بیمه و كد درمانگاه در كامپیوتر ثبت شده و برگه ای حاوی اطلاعات بیمار و معرفی وی به درمانگاه مورد نظر چاپ می گردد و بدین ترتیب اولین حركت برای گردش كار بیمار در واحد درمانی آغاز می شود. قبل از اجرای سیستم مكانیزه، بین بیماران شماره هایی توزیع می شد كه بر روی آن فقط نام درمانگاه مورد نظر نوشته شده بود كه هم اكنون این روش كار در درمانگاههای تابعه بیمارستانها كه اكثراً فاقد سیستم مكانیزه هستند انجام می گیرد.

نوع كار قسمت پذیرش واحدهای درمانی كه در حقیقت واحد پذیرنده بیمار است ایجاب می كند كه تقریباً تمامی واحدهای داخلی و سایر واحدهای درمانی و مراكز توزیع بیمار ارتباط تنگاتنگی داشته باشند. گردش كار كلیه بیماران نیازمند دریافت خدمات درمانی الزاماً از طریق پذیرش سرپایی آغاز و پس از طی مراحل درمانی نسبت به تعیین تكلیف و وضعیت بیمار تصمیم گیری می شود و چنانچه در این مرحله نیاز بیمار از طریق مداوای سرپایی تامین گردد، ترخیص و در غیر اینصورت پس از تایید و تشخیص پزشك، كار مداوا ادامه یافته و به بستری شدن بیمار منجر می گردد. بنابر این با توجه به مطالب فوق می توان به طور كلی مسئولیتهای پذیرش را از دو جنبه بررسی كرد.

  • پذیرش بیماران به صورت سرپایی
  • پذیرش بیماران در مرحله بستری شدن

البته در برخی از بیمارستانها (از جمله بیمارستان شهید دكتر فیاض بخش) به لحاظ كثرت بیماران اورژانس (‌تصادفات و حوادث ناشی ازكار)‌،‌ تشكیلات مجزایی نیز به نام پذیرش اورژانس پیش بینی گردیده كه ویژه خدمات رسانی به بیماران اورژانس (اعم از سرپایی و بستری) می باشد.

پذیرش واحد درمانی از دو قسمت زیر تشكیل می شود:

الف - پذیرش بیماران سرپایی

  • پذیرش بیماران اورژانس
  • پذیرش بیماران غیر اورژانس

ب - پذیرش بیماران بستری

  • پذیرش بیماران اورژانس
  • پذیرش بیماران غیر اورژانس (عادی)

باید توجه داشت كه پذیرش سرپایی وظیفه ارجاع بیماران نیازمند به دریافت خدمات درمانی به پزشك را دارد. بنابراین لازم است این واحد از برنامه كار پزشكان و تعداد بیمارانی كه هر پزشك و درمانگاه در طول یك روز می تواند بپذیرد اطلاعات لازم را داشته باشد. بنابراین با آگاهی از برنامه های فوق نسبت به پذیرش بیمار در درمانگاه اقدام می گردد. اما نباید فراموش كرد كه پذیرش بیمار اورژانسی و انجام اقدامات درمانی اولیه تحت هر شرایطی و در هر ساعت شبانه روز، اعم از بیمه (‌هر نوع بیمه) و غیر بیمه برای واحدهای درمانی الزامی است. برای موارد غیر اورژانس در بیمارستانهای تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی، ‌اولویت پذیرش با بیمه شدگان این سازمان است.

مسئول پذیرش بیمارستان از طریق كامپیوتر مستقر در قسمت پذیرش به اطلاعات ذیل دسترسی دارد:

  • نمایش تخت های خالی موجود در بیمارستان و امكان انتخاب تخت مناسب جهت پذیرش بیمار
  • تشكیل پرونده اولیه برای بیماران
  • دسترسی به اطلاعات كامل بیماران و وضعیت بخشهای مختلف در هر لحظه
  • دسترسی به پرونده قبلی بیماران مراجعه كننده
  • دسترسی به اطلاعات مورد نیاز در مورد پزشكان
  • ارائه لیستهای چاپی به قسمتهای مختلف براساس نیاز هر قسمت

رادیولوژی:

سیستم رادیولوژی یكی از سیستمهای پیش بینی شده در چهارچوب سیستم یكپارچه بیمارستانی می باشد. واحد رادیولوژی یك بیمارستان، یكی از واحدهای پاراكلینیكی بسیار فعال و مهم می باشد كه امر تشخیص و بعضاً درمان بیماریها را عهده دار است. بخش رادیوگرافی درمانی، در طرح یكپارچه در سیستمی بنام طب هسته ای بررسی و تجزیه تحلیل این گزارش از وضع موجود بیمارستانهای شهید فیاض بخش، شهید لبافی نژاد و شهید لواسانی الگویی تهیه شده و از تركیب وضع موجود این سه بیمارستان تجزیه و تحلیل نهایی و گزارش وضع موجود بخش رادیولوژی یك بیمارستان تهیه شده است. استفاده بهینه از امكانات تخصصی رادیولوژی در جهت كمك به تشخیص بیماریهای مراجعین.

  • پذیرش و نوبت دهی به بیماران در اسرع وقت
  • انجام انواع رادیولوژی با توجه به امكانات تخصصی موجود
  • پشتیبانی و نگهداری بهینه امكانات تخصصی موجود
  • برقراری ارتباطات لازم بین رادیولوژی و سایر واحدهای بیمارستان
  • جوابدهی به بیماران در اسرع وقت
  • ثبت و نگهداری سوابق مراجعین به بخش رادیولوژی

آماده سازی و تهیه كلیه مواد مصرفی تخصصی وغیرتخصصی مورد نیاز رادیولوژی 

جهت دریافت فایل پروژه تجزیه و تحلیل بیمارستان لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 7,900 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه تجزیه و تحلیل بیمارستان , دانلود پروژه تجزیه و تحلیل بیمارستان , بیمارستان , تحلیل بیمارستان , رادیولوژی , کامپیوتر , نرم افزار , سخت افزار , برنامه نویسی , اینترنت , وب سایت , وب , سایت , پیشرفت سریع تكنولوژی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر