امروز: جمعه 25 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

کنترل قطعات ازطریق وب

کنترل قطعات ازطریق وب دسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 38 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 3669 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 94

با توجه به پیشرفت بسیار سریع تكنولوژی و وجود رقابت‌های شدید در بین صنعت‌گران دو مقوله دقت و زمان در انجام كارهای تولیدی و خدماتی بسیار مهم و سرنوشت‌ساز شده است دیگر سیستم‌های قدیمی جوابگوی نیازهای صنعت توسعه یافته امروز نبوده و به كار بردن سیستم‌هایی كه با دخالت مستقیم نیروی انسانی عمل می‌كنند، امری نامعقول می‌نمود چرا كه در این موارد دقت و سرعت ع

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

کنترل قطعات ازطریق وب

دیباچه

 کنترل کلمه ای است که بشر از ابتدای خلقت به دنبال شیوه های گوناگون آن بوده است. بشر نخستین(ناندرتال) با آزمون روش های مختلف  به دنبال رام کردن طبیعت و بارور کردن  زمین بود. با تشکیل جوامع بشری از کوچکترین شکل خود(خانواده)انسان به دنبال تحت اختیار گرفتن جنبه های مختلف زندگی بوده است. به دنبال گسترش زندگی اجتماعی و بوجود آمدن مبانی حکومتی، افراد  مختلف به سبب قدرت، مکنت، اصالت خانوادگی و... در پی کسب برتری نسبت به سایرین که منجربه در دست داشتن اختیار خود و دیگران بوده، تلاش میکردند. به دنبال این خصیصه که حس جاه طلبی انسان را تحریک می کرد برای بدست آوردن قدرت و کنترل بیشتر میان جوامع مختلف جنگهای خونینی رخ داده است که حتی در صده های اخیر نیز شاهد آن بوده ایم.

با شکل گرفتن فناوری و خارج شدن بشر از ورطه جهالت  تلاش برای بدست گرفتن کنترل، انسان را به یافتن شیوه های جد ید برای ارضای آز خویش وا داشت. با اختراع اسلحه دیگر دوران شمشیر و کمان به سر آمد. با به میدان آمدن توپ و تانک دیگر جایی برای اسب و منجنیق نبود.

اما در دنیای فناوری هیچ چیز متوقف نمی شود. با کشف کامپیوتر و هوش مصنوعی زندگی بشر به کلی دگرگون شد. با این اکتشافات از ارزش جنگ افزار روزبه روز کاسته می شد و بر اهمیت تبلیغ و علوم وابسته به هوش مصنوعی افزوده می شد. اندک اندک کنترل جنبه فیزیکی خود را به جنبه فکری بدل می کرد و تشنگان قدرت به دنبال راههای کنترل افکار افتادند و نه کنترل اجسام.

اما اگر به سطح خرد جامعه بنگریم در می یابیم که هر انسانی چه برای ارضای حس جاه طلبی و چه برای رفاه و آسایش خود به دنبال روشهایی برای کنترل و تحت اختیار داشتن شئونات زندگی خود است. این کنترل شامل اعضای خانواده، اسباب زندگی، لوازم کـــار و... می شود.

با نگاه به زندگی بشری از زمان شکل گیری بنیان زندگی خانوادگی مشاهده می کنیم که اولین مظهر پیشرفت بشریت در خانه انسان نمایان می شود و همواره این پیشرفت برای توسعه رفاه انسان بوده است.

از زمان اختراع چرخ تا اولین کامپیوتر و لامپ خلا ء  اسباب زندگی به شکل شگرفی دچار دگرگونی شده اند. اما تغییرات عمده در نیم قرن اخیر رخ داده است که کامپیوتر وارد زندگی شخصی هر فرد شده و هر که بیشر و بهتر از مزا یای آن مطلع شد و بهره برد، رفاه بیشتری خواهد داشت.

امروزه کار بدانجا رسیده است که انسان حاضر نیست حتی برای خاموش کردن یک چراغ از جای خود حرکت نماید و حال که فن آوری اینچنین اجازه ای به او میدهد او نیز حریصانه طالب آن است. امروز حتی می توان از فواصلی بعید به کنترل آنچه مربوط به ماست بپردازیم، کاری که بشر نخستین در رویا میدید.

در این پایان نامه  برحسب موضوع به ارائه شمایی از یک سیستم کنترل وسایل(اسباب منزل,خطوط تولیدات صنعتی,...) از طریق فناوری اینترنت به عنوان یک شبکه ارتباطی و از راه دور می پردازیم. در این راستا سعی شده است تا از سخت افزار و نرم افزار مناسب استفاده شود، اما ذیق وقت و در بعضی موارد کمبود امکانات دایره مقدورات را تنگ نمود و حاصل آن،این پایان نامه است که تقدیم میگردد.

فصل اول _ پیش درآمد

- اتوماسیون صنعتی

درابتدا بهتر است کمی با مفهوم اتوماسیون یا به معنای ساده تر کنترل دستگاههای صنعتی با استفاده از کامپیوتر آشنا شویم.

1-1- لزوم استفاده از اتوماسیون صنعتی

با توجه به پیشرفت بسیار سریع تكنولوژی و وجود رقابت‌های شدید در بین صنعت‌گران دو مقوله دقت و زمان در انجام كارهای تولیدی و خدماتی بسیار مهم و سرنوشت‌ساز شده است. دیگر سیستم‌های قدیمی جوابگوی نیازهای صنعت توسعه یافته امروز نبوده و به كار بردن سیستم‌هایی كه با دخالت مستقیم نیروی انسانی عمل می‌كنند، امری نامعقول می‌نمود. چرا كه در این موارد دقت و سرعت عمل سیستم بسیار پایین و وابسته به نیروی كاربر است.

بنابراین ماشین‌های هوشمند و نیمه‌هوشمند وارد بازار صنعت شدند و بعد از مدتی آن چنان جای خود را پیدا كردند كه علاوه بر زمینه‌های صنعتی در كارهای خدماتی نیز جایگاه ویژه‌ای یافتند. كنترل سیستم‌های بسیار پیچیده‌ای كه قبلا غیرممكن بود به راحتی انجام می‌گرفت. مكانیزه كردن سیستم‌ها و ماشین‌آلات (اتوماسیون صنعتی) مقوله بسیار مهم و پرطرف‌داری شده و نیاز به آن هر روز بیشتر و بیشتر مشهود می‌شود.

اتوماسیون صنعتی در زمینه‌های بسیار گسترده‌ای كاربرد دارد. از مكانیزه كردن یك ماشین بسیار ساده كنترل سطح گرفته تا مكانیزه نمودن چندین خط تولیدی و شبكه كردن آن‌ها. با نگاهی به محیط اطرافمان می‌توانیم نمونه‌های بسیار زیادی از كاربرد اتوماسیون را در اغلب زمینه‌ها پیدا كنیم. اتوماسیون در واحدهای مسكونی جدید، در شــبكه‌هـای مـخـابـراتی، در سیـستـم‌های دفــــع فاضـلاب، سـیسـتم توزیع برق، كارخانجات مختلف و ... .

در یك سیستم اتوماسیون شده كنترل پروسه توسط ماشین انجام می‌شود و در این سیستم‌ها دخالت انسان به حداقل و در برخی موارد به صفر رسیده است. سیستم با گرفتن سیگنال‌های ورودی از قطعاتی نظیر سنسورهای تشخیص فشار، رنگ، سطح مایعات، قطعات فلزی، سنسورهای دما، میكروسوئیچ‌ها، كلیدها و شستی‌ها، واسط‌های كاربر با ماشین و نظایر آنها وضعیت موجود را حس كرده و بررسی می‌كند و سپس در مورد عكس‌العمل ماشین تصمیم‌گیری كرده و فرمان‌های لازمه را به قطعات خروجی كه تحت كنترل ماشین هستند، اعمال می‌كند. با توجه به مواردی كه ذكر شد می‌توان ساختار یك سیستم اتوماسیون را بدین صورت لیست نمود:

- قطعات ورودی شامل سنسورها، سوئیچ‌ها و ...؛

- قطعات خروجی مثل موتور، پمپ، شیر برقی، نشان‌گرها؛

- یك كنترل داخلی با CPU برای پردازش داده‌ها و اجرای برنامه كنترلی سیستم و حافظه برای ذخیره نمودن برنامه كنترلی و اطلاعات دریافتی از قطعات ورودی؛

- یك واسط بین كاربر و ماشین در مواردی كه نیاز به انجام تنظیمات توسط كاربر داریم و یا می‌خواهیم یك سری اطلاعات و آلارم‌ها را به اطلاع كاربر برسانیم.

توجه داشته باشید با بالا بردن سرعت و دقت كنترلر مورد استفاده در سیستم اتوماسیون شده و انتخاب درست آن بر طبق كاربردی كه از آن انتظار داریم می‌توانیم امكانات و قابلیت‌های سیستم را بالاتر ببریم. به عنوان مثال در یك سیستم ساده كنترل سطح مخزن سرعت پاسخ‌گویی سیستم در حد چند ثانیه هم برای این كار كافی خواهد بود. اما در سیستم‌های پیچیده موقعیت‌یاب یا پردازش تصویر به سیستم‌های بسیار معتبر و دقیق‌تر احتیاج داریم و سرعت پاسخ‌گویی در حد میكروثانیه برای ما لازم است.

به عنوان مثال در مواردی كه نیاز به كنترل در یك محیط نامساعد داریم و استفاده از نیروی انسانی بسیار مشكل و یا غیرممكن است، چه كار باید كرد. در محیط‌هایی با شرایط آب و هوایی بسیار بد و با مناطق جغرافایی صعب‌العبور و یا در محیط‌هایی كه آلودگی صوتی و یا آلودگی‌های شدید تنفسی دارند، در این موارد ایمن‌تر و با صرفه‌ترین گزینه اتوماسیون كردن سیستم‌ها و استفاده از ماشین به جای انسان است.

اجرای كامل سیكل كنترلی، گرفتن گزارشات لازم در حین انجام عملیات كنترلی، قابلیت تغییر سیكل كاری و تعریف نمودن پارامترهای كنترلی، امكان انجام كنترل دستی در موارد اضطراری و ... حال به مثال دیگری می‌پردازیم. حساب كنید در یك سیستم بسیار ساده بسته‌بندی محصولات غذایی برای بسته‌بندی هزار كیلو شكر در بسته‌های یك كیلویی به چند نفر و چه قدر زمان احتیاج داریم. چند نفر برای وزن كردن محصول، چند نفر برای آماده‌سازی پاكت‌ها، چند نفر برای پر كردن پاكت‌ها و بسته‌بندی آن، زدن تاریخ مصرف و ... . در این گونه سیستم‌ها مشكلات زیادی وجود دارد كه به برخی از آن‌ها در زیر اشاره شده است:

- زیاد بودن تعداد نفراتی كه در این قسمت كار می‌كنند؛

- نیاز به محیط كاری بزرگ‌تر تا بتوان از شلوغی ناشی از تعدد نیروی انسانی كاست؛

- خستگی و دقت پایین افراد؛

- صرف زمان زیاد؛

- هزینه بسیار بالا؛

- بازدهی بسیار اندك؛

- كیفیت بسیار پایین محصولات؛

از این مثال‌ها در صنعت بسیار زیاد بوده است. به هر حال نتیجه‌ای كه از آن‌ها می‌گیریم این است كه نیاز به اتوماسیون یك نیاز غیرقابل اجتناب بوده و استفاده از آن روز به روز بیشتر خواهد شد. در نتیجه استفاده از این نوع سیستم‌ها لحظه به لحظه بر كیفیت محصولات و خدمات افزوده و صنایعی را كه از این سیستم‌ها استفاده می‌كنند، بی‌رقیب و قدرتمند می‌سازد.

2-1- تاریخچه سیستم‌های كنترل

سیر تحولات سیستم‌های كنترل را می‌توان به چهار مرحله زیر تقسیم نمود:

1- سیستم‌های كنترل پنوماتیكی

2- سیستم‌های كنترل الكترونیكی

3- سیستم‌های كنترل مستقیم دیجیتال

4- سیستم‌های كنترل غیرمتمركز (DCS)

1-2-1- سیستم‌های پنوماتیك

پیش از استفاده از سیگنال‌های الكتریكی برای كنترل دستگاه‌ها در صنعت، از ابزارهای نیوماتیك استفاده می‌شد. به این ترتیب كه به هر ابزار فیلد تغذیه هوا با فشار استاندارد psi100 متصل می‌شد و سیگنال‌های ورودی سیستم كنترل و نیز فرمان‌های كنترلر به صورت تغییرات فشار در خطوط هوای بین وسیله و كنترلر منتقل می‌شد.

موارد مورد نیاز در سیستم‌های نیوماتیك برای برقراری ارتباط شامل كمپرسورها، خطوط هوا، رگولاتورها، خشك‌كن‌ها و ... می‌باشد. سیگنال فرستاده شده از وسیله در كنترلر به كمك كنترلرهای تناسبی، PID، PI فرمان لازم برای عمل‌گر را تولید می‌كند.

در این راستا، در دهه 1950 اولین كنترلرهای پنوماتیكی به بازار عرضه شدند. بسیاری از پالایشگاه‌ها و صنایع شیمیایی و پتروشیمی هنوز از این نوع سیستم‌ها استفاده می‌كنند. سیستم‌های پنوماتیكی از نظر ایمنی برای محیط‌های آتش‌گیر مناسبند و در ضمن بسیار بادوامند، اما به علت پایین بودن سرعت پاسخ، این تجهیزات برای كنترل‌های پیشرفته مناسب نمی‌باشند. در ضمن تابلوهای كنترل از این نوع حجم زیادی را اشغال می‌كنند.

2-2-1- سیستم‌های الكترونیك

در سال 1947 شركت Bell توانست مدار مجتمع را اختراع نماید و در دهه 1960 از آن در ساخت تجهیزات كنترلی از نوع الكترونیك استفاده شد. حجمی كه این تجهیزات اشغال می‌كنند كمتر از نوع پنوماتیك است و لذا پنل‌های كنترل الكترونیك كم حجم‌ترند ولی در عوض محافظت این سیستم‌ها مشكل‌تر است. جلوگیری از اتصال كوتاه شدن و جرقه زدن در این تجهیزات بسیار مهم است. یكی دیگر از مشكلات مسأله آلوده شدن سیگنال‌ها به نویز می‌باشد كه با تمهیدات لازم باید از آن جلوگیری نمود.

3-2-1- سیستم‌های كنترل دیجیتال

در اوایل دهه 1970 استفاده از كامپیوتر برای كنترل فرآیند تجربه گردید. در این نوع سیستم كنترل، یك كامپیوتر كل فرآیند را كنترل می‌نماید. در صورت خرابی كامپیوتر می‌توان از یك كامپیوتر دیگر كه به صورت Standby كار می‌كند، استفاده نمود.

4-2-1- سیستم‌های كنترل غیرمتمركز

با معرفی میكروپروسسورها و میكروكامپیوترها به بازار كارهایی كه در یك پروسه بر عهده یك كامپیوتر بود، بین میكروپروسسورها و میكروكامپیوترها تقسیم شد و باعث به وجود آمدن نسلی از روش كنترل به نام DCS شد.

DCS مخفف Distributed Controller System است، هدف از آن انجام عملیات كنترلی به صورت غیرمتمركز است. بر خلاف ظاهر سیستم DCS كه كلیه كنترلرها به اتاق كنترل آورده شده‌اند و به نظر می‌رسد كه كنترل به صورت متمركز انجام می‌شود. این در حالی است كه در سیستم‌های نیوماتیك كنترلرها اكثرا به صورت محلی وجود دارد كه در سایت نصب شده‌اند: در DCS دیگر كنترلری در محل سایت نداریم؛ آن چه اساسا در سیستم DCS رخ می‌دهد، تقسیم عملیات كنترلی بین چندین كنترل‌كننده است كه در اتاق كنترل قرار گرفته‌اند؛ به دلیل همین تقسیم است كه سیستم توزیع‌پذیر نام‌گذاری شده است.

در این سیستم حلقه‌های ساده‌ای متشكل از فیلد و كنترلر وجود دارد كه این كنترلرها (میكروپروسسورها) در یك لایه بالاتر در سطح supervisor به هم متصل هستند.

برای DCS می‌توان چهار سطح كاری در نظر گرفت:

1- فیلد

در این سطح ما با سنسورها و عملگرها سر و كار داریم.

2- مارشال كابینت

ترمینال‌هایی كه سیم‌كشی را مرتب می‌كنند. در این ترمینال‌ها ایزولاتور، سدهای تغییردهنده سیگنال به طور دلخواه و ... موجود است.

3- ایستگاه فرآیند

شامل كابینت‌هایی است كه داخلشان كارت I/O و كنترلرها قرار دارد.

4- ایستگاه اپراتور

جایی كه اپراتور می‌نشیند كارخانه را نظارت می‌نماید.

در این جا گذرگاه I/O به صورت سریال است و كنترلرهای مختلف از طریق شاه‌راه داده‌ها به هم متصل هستند و گاهی از پروتكل RS485 یا RS232 استفاده می‌كنند. معمولا پروتكل شاه‌راه داده‌ها را توسط یك واسط تبدیل به پروتكل اترنت می‌نمایند. مثلا از انواع این واسط‌ها می‌توان به HDL اشاره كرد. ارتباط LAN از طریق كابل كواكسیال؛ زوج سیم یا فیبر نوری صورت می‌گیرد. در سیستم DCS، PID در كنترلرها انجام می‌شود. نكته بسیار مهم در مورد DCS قابلیت ذخیره‌سازی اطلاعات است. در سیستم‌های قدیمی چنان چه از اطلاعات به دست آمده استفاده نماییم، اطلاعات از بین می‌رود.

در حالی كه سیستم DCS قابلیت ذخیره‌سازی اطلاعات دارد. مشكل عمده در سیستم‌های DCS، وابسته به سازنده بودن این سیستم است. مثلا اگر كنترلر از یك شركت خریداری كنیم، قطعات یدكی را هم باید از همان شركت بخریم.

هم‌چنین مسأله داشتن یك سیستم در حال خواب در صورت بروز خرابی در سیستم به صورت مطمئن در سیستم‌های DCS حل شده است و در صورت از كار افتادن یك پردازنده، پردازنده دیگری به صورت اتوماتیك جایگزین آن می‌گردد. این نوع ایمنی می‌تواند در سطح كارت‌های واسطه نیز اعمال گردد.

در سال‌های اخیر سیستم‌های DCS كوچك‌تری به بازار عرضه شده كه مناسب برای صنایع كوچك می‌باشد. تعداد حلقه‌های كنترل و نقاطی كه مانیتور می‌شوند در این نوع سیستم‌ها به مراتب كمتر از سیستم‌های DCS بزرگ می‌باشد و كل تجهیزات (كابینت‌ها و مانیتورها) در اتاق كنترل قرار می‌گیرند.

امروزه در اكثر كشورهای جهان تابلوهای كنترل سنتی در حال تعویض با سیستم DCS می‌باشند و اكثر واحدهای جدید‌التأسیس از سیستم DCS جهت كنترل استفاده می‌نمایند.

1-4-2-1- مزایای سیستم‌های DCS

بعضی از مزایای سیستم‌های DCS نسبت به سیستم‌های سنتی عبارتند از:

الف- سهولت مانیتورینگ و جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات

ب- امكان اعمال روش‌های پیشرفته كنترل

ج- امكان اعمال كنترل نظارتی

د- حجم فیزكی كمتر

و- تعداد اپراتور كمتر

عوامل فوق در مجموع باعث كاهش هزینه و بالا رفتن كیفیت تولید می‌گردد.

در كشور ما واحدهای جدید پتروشیمی و پالایشگاهی مجهز به سیستم DCS می‌باشند و بسیاری از واحدهای قدیمی در صدد تعویض سیستم‌های موجود می‌باشند. چندین كارخانه جدید نیز DCSهای كوچك خریداری نموده‌اند كه به زودی نصب و راه‌اندازی می‌شود.

با توضیحاتی که در بالا ارائه شد کنترل تجهیزات کارخانه های تولیدی امری ابتدایی و بسیار ضروری بنظر میرسد. مثلا در کارخانه چینی سازی برای تولید چینی نیاز است تا کوره های سرامیکی بسیار بزرگ و گران قیمتی را برای پخت تهیه کنند که باید قبل از شـروع به کار کاملا گرم شود. این کــار مدت زمان زیادی در حدود 2 ساعت به طــول می انجامد.از این رو باید پیش  از حضور کارگران در محل کار کوره روشن باشد. یکی از راههایی که هم اکنون در اغلب این کارخانه ها صورت می پذیرد این است که کوره را در تمام طول شب روشن نگه میدارند که علاوه بر هزینه های بالایی که دارد مشکلاتی از جمله آلودگی محیط زیست را نیز به همراه می آورد.

اکنون تصور کنید که بتوان کوره ها را 2 ساعت پیش از حضور کارگران در محل کارشان روشن نمود و از هزینه های گزاف روشن نگه داشتن دائمی کوره ها رها شد ویا  انتظار خط تولید را برای گرم شدن کوره ها به صفر رساند.

چنانچه بتوان از راه دور و از طریق کامپیوتر سیستمی مانند کوره های مذکور را کنترل نمود میتوان در صنعت مصارف گسترده ای را برای آن در نظر گرفت. بنابر این چنین سیستمی کاربردهای فراوانی دارد

-PHP  در یک نگاه

برای آشنایی بهتر با این زبان برنامه نویسی به طرح چند سوال و پاسخ آنها می پردازیم:

از مهمترین شاخههای دانش كامپیوتر، طراحی ، تولید تصاویر،آفرینش  صفحات وب و خلق انیمیشن میباشد. این تصاویر و متحرك سازیها برای آنكه قابلیت ارسال از طریق اینترنت را داشته باشند باید از ویژگیهای خاصی برخوردار باشند.برای رعایت این نكته طراحان ناچارند از جدید ترین و پیشرفته ترین نرم افزارهای طراحی استفاده نمایند.

كمتر كاربر اینترنت را می‌توان یافت كه تاكنون با صفحاتی با پسوند PHP برخورد نكرده باشد و البته این پسوند نامی آشنا برای طراحان و برنامه‌نویسان وب است.                                                                            

   پی اچ پی (PHP) یكی از محبوب‌ترین و رایج‌ترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای ایجاد صفحات پویا در وب است و كمتر خواسته‌ای در محیط وب وجود دارد كه در PHP قادر به انجام آن نباشیم. از ایجاد یك صفحه ساده برای پردازش اطلاعات فرم‌ها، ارتباط با بانك‌های اطلاعات، كار با سوكت‌های TCP، پردازش فرمت‌های PDFوZIP و حتی تصویر بخشی از توانایی این زبان است.

مرور تاریخچه PHP:

PHP در سال 1994 توسط راسموس لردرف Rasmus Lerdorf و برای استفاده شخصی‌اش ایجاد شد. او بعدها و در سال 1995 نسخه حرفه‌ای‌تر از مفسر زبان PHP به نام Version 2 PHP/FI را عرضه كرد، و در سال 97 تعداد سایت‌هایی كه از PHP استفاده می‌كردند به بیش از 50000 رسید و امروزه نیز میلیون‌ها سایت از آن استفاده می‌كنند.

 سایت‌های مشهوری چون Alltheweb وmamma از این زبان استفاده می‌كنند و حتی Yahoo نیز در حال شروع استفاده از این زبان برای توسعه وب سایت‌های خود است.

PHPچیست؟

PHPكه در ابتدا در سال 994 توسط Rusmus Lerdorf ایجاد شد و مخفف واژگان Personal  Home  page     به حساب می آیدباگسترش قابلیتها وموارداستفاده این زبان در معنای Hypertext preprocessor به كارگرفته شد. عبارت پیش پردازشگر  (preprocessor) بدین معنی است كه PHP اطلاعات را قبل از تبدیل به زبان HTML پردازش می كند.

به چه دلیل از PHP استفاده می كنیم؟

آسانتر

ایجاد ارتباط متقابل با كاربر

ارتباط با فایل ها و پایگاه های داده

سریعتردربرنامه نویسی و ایجاد واجرا

سرعت بالای تفسیر و اجرای PHP

پی اچ پی یكی از سریعترین زبانها در نوع خود است. تفسیر و اجرای یك اسكریپ php به طور متوسط تا سه و چهار برابر یك اسكریپ ASP است. (البته باید در نظر داشته باشیم كه IIS با Cach اسكریپتهای ASP سرعت اجرای آنها را در دفعات بعد بالا میبرد)

 همچنین در ASP استفاده زیادی از اشیا COM میشود كه باعث كاهش سرعت و مصرف منابع سیستم میشود در حالی كه در PHP بسیاری از امكانات و حتی برقراری ارتباط با یكی محبوبترین نرمافزار مدیریت بانكهای اطلاعاتی (mySql به صورت توكار نهاده شده است.

 شركت Zend كه تهیه كننده فعلی موتور مفسر و پشتیبانی كننده آن است، محصولات دیگری را نیز در جهت بهینه كردن سرعت اجرای PHP ارائه كرده است این محصولات با افزایش سرعت تفسیر و همچنین ذخیره كردن نتیجه تفسیر (Cash) باعث افزایش چندین برابر اجرای آن میشوند. 

جهت دریافت فایل کنترل قطعات ازطریق وب لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

برچسب ها : ارتباط مودمی , کنترل قطعات ازطریق وب , دانلود کنترل قطعات ازطریق وب , رگولاتور , وب , بوبین , HTML , PHP , IP VALID

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر