امروز: سه شنبه 27 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

پروژه کارآفرینی شرکت کنتور سازی ایران

پروژه کارآفرینی شرکت کنتور سازی ایران دسته: کارآفرینی
بازدید: 38 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 174 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 55

پروژه کارآفرینی شرکت کنتور سازی ایران در 55 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

پروژه کارآفرینی شرکت کنتور سازی ایران در 55 صفحه ورد قابل ویرایش

  شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز

معرفی شرکت :

شركت كنتورسازی ایران ، تنها شركت سازنده انواع كنتورهای برق در ایران است كه در سال 1347 با مشاركت : وزارت نیرو ، بانك صنعت و معدن ، شركت سازنده آ.ا.گ اینترنشنال و سازمان گسترش .مالكیت واحدهای تولیدی در شهر صنعتی البرز قزوین تاسیس گردید.

بهره برداری از كارخانه در سال 1350 در زمینی بمساحت 40000 مترمربع و با تولید حدود 100000 دستگاه كنتور آغاز و طی توسعه های بعدی تا سال1357 تولیدات این شركت در مجموع به نزدیك 50000 دستگاه كنتور از انواع مختلف تكفاز و سه فاز مکانیکی افزایش یافت كه این رقم بالاترین رقم تـولید كنتور تـا قـبل از پیروزی انقلاب اسلامی می باشد كه بـعد از انقلاب بنا به ضرورت های بازسازی و تـوسعه ، تولید محصولات .شركت به 1000000 دستگاه افزایش یافت .

همزمان با پیشرفت تكنولوژی و اهمیت روز افزون مدیریت مصرف مشتركین ،این شركت از سال 1382 با .انعقاد قرارداد با شركت آكتاریس توانست گام مهمی را بسوی تولید كنتورهای الكترونیكی بردارد .







در ارتباط با طرحهای توسعه شركت می توان از تولید شمارنده دو تعرفه و كنتور با شمارنده دو تعرفه و ساعت تعویض تعرفه و ماكسیمتر الكترونیك و كنتور با ماكسیمتر الكترونیك ، كنتور پیش پرداختی ، ساعت تعویض تعرفه الكترونیكی، كنتور تكفاز و سه فاز ترمینالی ، فیوز مینیاتوری شمارنده كنتور گاز و مجموعه شمارنده . گیربكس كنتور آب نام برد .

دستیابی به این اهداف در شركت كنتورسازی ایران از طریق آموزش و بهبود مستمر منابع انسانی انجام و اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از بروز مغایرت و استفاده از سیستمهای بهبود كیفیت صورت می پذیرد.

تامین كیفیت محصول برابر استانداردهای جهانی ـ تولید محصول با كمترین هزینه تمام شده و تحویل به موقع تولیدات به مشتری از اهداف این سیستم بوده كه با اعتقاد بر اصل مشاركت همگانی كاركنان در تمامی سطوح و رده های سازمانی طراحی شده است .

اخذ گواهینامه ایزو 9000-2000 گواه محكمی بر این ادعاست كه با فعالیت مطلوب مدیران و پرسنل خدوم شركت در سال 1383 به وقوع پیوست .

شركت كنتورسازی ایران به منظور تولید محصولات متنوع و با كیفیت خود بخش های مختلف تـولید و غیر تولیدی را اداره میکند که عبارتند از:

1)کارگاه بوبین :

در این کارگاه ابتدا مفتول مسی لاک دار به طول های مناسب بریده میشوند و توسط جیک و فیکسچرهای ویژه این مفتول به صورت سیم پیچهای با دو یا سه دور درمی ایند که به عنوان بوبین جریان بکار می روند.

در این کارگاه همچنین بر روی قرقره های پلاستیکی سیم لاکی با سایزها و دورهای مختلف پیچیده میشوند و بوبین های ولتاژ تک فاز و سه فاز تولید میشوند. تعداد دور و سایز سیم مورد نیاز با توجه به نوع کنتور مشخص میشود.

البته در سالهای اخیر به دلیل قطع تولید کنتورهای مکانیکی و تولید کنتورهای الکترونیکی در انواع تکفاز و سه فاز نیز فعالیت این کارگاه به شدت کاهش یافته و در حال حاضر فقط به تولید اندک سیم مورد نیاز برای کنتورهای الکترونیکی بسنده می کند.

2) کارگاه پرس

در این کارگاه قطعاتی که به روشی قابل تولید هستند ساخته می شوند که شامل بوبین ولتاژ آهنربا و هسته فضایی می باشد.

دستگاه تولید کننده این قطعات از ورق دینامو که به صورت رولی روی مرودی دستگاه نصب می شوند استفاده میکند و با استفاده از قالب الماسه با سرعت بالای هسته بوبین ولتاژ آهنربا و هسته فضایی را تولید می کند.

البته با تولید کنتورهای الکترونیکی نیز فعالیت این قسمت به حداقل رسیده است.

3) کارگاه ریخته گری

این کارگاه دارای دو کوره آلمینیوم مورد استفاده به صورتشمشهای با درجه خلوص مشخص، در داخل این کوره ها ذوب شده و توسط توالی به کوره های الکتریکی که در کنار دستگاه های مذاب را با فشار در داخل قالب تزریق می کنند تا شکل قطعه بصورت کامل درآید.

لازم به ذکر است که با تولید کنتور الکترونیکی این کارگاه به طور کامل از کار افتاده است و هیچ فعالیتی در آن صورت نمی گیرد.

4) کارگاه تراش

بوسیله ماشین های تراش و ماشین های مخصوص ماشین کازی بر روی قطعات ریخته گری شده انجام می شود. عملیات سوراخ کاری و قلاویز زنی نیز در این واحد انجام می شود.

5) کارگاه تزریق پلاستیک

در این کارگاه با استفاده از تجهیزات خود قطعات پلاستیکی کنتور از جمله قاب زیری و رویی کنتور را توسط قالب طراحی کرده وبا استفاده از دستگاه های تزریق نیز تولید میکنند.

در حال حاضر تنها قسمتی که پس از تغییر محصول شرکت فعالیتش کاسته نشد بلکه بیشتر هم شد واحد تزریق پلاستیک می باشد.

6) مونتاژ کنتور

این سالن که تمامی پرسنل آن خانم میباشند، کلیه مراحل مونتاژ وتست وبسته بندی را انجام میدهند. در فصل های اینده درباره ی خط تولید کنتور توضیحاتی ارائه شده است.

7) بازرسی حین فرآیند.

8)رنگ

9) شستشو

10) آبکاری

11) پلیسه گیری

12) خدمات کیفیت

13) امور کیفیت

14)آزمایشگاه شیمی

15)کالیبراسیون

16)مهندسی کیفیت

17)بازرسی محصول نهایی

18)تنظیم و تست کنتور

19) دفتر فنی و ماشین آلات

20) تعمیرات برق

21) تعمیرات عمومی

22) طراحی قالب و ابزار

23) آرشیو فنی

24) طراحی محصول

25) ساخت قالب و ابزار و تهمیرات قالب و ابزار



در این فصل به مرور برخی از واحدهای غیر تولیدی در شرکت کنتور سازی ایران می پردازیم. البته سعی شده است که مطالب به طور خلاصه و به دور از بندها و تبصره ها بیان شود، تا مطلب به خوبی جا بیفتد.

مواردی که در این فصل درباره ی  بخش غیر تولیدی مورد توجه قرار گرفته است به شرح زیر میباشد:

مباحث مربوط به حسابداری که در طول این بخش مسائلی مربوط به حسابداری مالی و انواع معاملات (جز، متوسط، عمده) وشرایط آنها و... .

همچنین به مرور برخی دیگر از موارد مانند دفتر روزنامه، ترازنامه، دفترکل و محاسبه سود و زیان می پردازیم.ودر پایان چند نمونه از برگه های ارائه اموال به انبارها، صورت برداری از اموال، خروج اموال و تعدادی دیگر از برگه ها که مسئولین حسابداری یک شرکت در آن دخیل هستند.

بخش دوم به مبحث مدیریت خرید و سفارشات خارجی می پردازیم که در آن به وظایف این قسمت وموارد مورد توجه در امر قرارداد و روش های تامین ارز و غیره می پردازیم که امید است مورد توجه قرار گیرد .

بخش سوم مربوط به قانون کار و مسائل آن است که بخشهایی از آن را با توجه به قانون کار جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی قرار می دهیم .

بخش چهارم مربوط به مدیریت منابع انسانی (امور کارکنان)است که به اختصار مورد بررسی قرار می گیرد .


1) تاریخچه فعالیتهای شرکت کنتور سازی :

1-1)شرکت کنتورسازی ایران در تاریخ 31/6/1347 تحت شماره 12630 به صورت سهامی خاص در اداره ثبت شرکتها به ثبت رسیده و طبق تصمیم مجمع عمومی فوقالعاده سهام ، مورخ 1/10/1354 نوع شرکت به سهامی عام تبدیل و تحت شماره 454 در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.

2-1) پروانه بهره برداری کارخانه در تاریخ 8/7/1351 به شماره 319832 از وزارت صنایع اخذ گردیده است.

3-1) شرکت در بهمن سال 1381 به عنوان یکی از شرکت های پذیرفته شده در بورس اوراق بهادر تهران به عضویت بازار بورس در آمده است .

4-1) فعالیت اصلی شرکت : موضوع فعالیت های شرکت طبق ماده 3 اساسنامه به شرح زیر است.

1-4-1)تاسیس کارخانه تولید و ساخت انواع کنتورهای برق و لوازم اندازه گیری دیگر مانند کنتورهای آب و گاز و غیره . و در صورت لزوم خرید و واردات مواد اولیه و قطعات مورد نیاز آنها .

2-4-1) طراحی و ساخت و تامین سیستم های اندازه گیری متغیر های قابل تبدیل به علائم الکتریکی و مکانیکی و لولزم انتقال و پردازش آن ها و اجزاولوازم وتجهیزات مربوطه با استفاده از فن آوری های نوین .

3-4-1) انجام کلیه عملیات مالی و بازرگانی و صنعتی و انجام آنچه که به طور مستقیم یا غیر مستقیم به فعالیت های بند 1 و 2 مرتبط هستند.

4-4-1) سرمایه گذاری و مشارکت در شرکتها در راستای اهداف فوق.

5-1) وضعیت اشتغال : متوسط تعداد مارکنان طی سال به شرح زیر است

6 ما هه منتهی به31/6/1384                  83        

تعداد کارکنان :                       743                               820          

ودرحال حاضر به حدود 700 نفر پرسنل نیز میرسد.

بخش اول : حسابداری مالی



حسابداری مالی از واحدهای زیر تشکیل شده است : رئیس حسابداری مالی، واحد رسیدگی، واحد صدور سند، واحدوجوه، واحداموال و فروش ، واحد اعتبارات خارجی .

اولین مرحله در قسمت حسابداری به این صورت است که ابتدا فاکتورها و صورت خلاصه های شرکت از قسمت خرید (داخلی و خارجی) وارد امور مالی میگردد، مدیر مالی بعد از یررسی اولیه و امضاء برای بررسی و تایید نهایی به رئیس حسابداری ارسال می نماید.

پس از امضاء مجدد، مدارک مربوطه را به واحدهای ذیربط ارسال می نماید. مدارک مربوط به خریدهای داخلی، پیش پرداختهای داخلی، پیمانکاران به واحد رسیدگی ارسال می گردد. و مدارک مربوط به خریدهای خارجی شامل ثبت سفارش ، گشایش اعتبار، پیش پرداخت بیمه و... به واحد اعتبارات ارسال میگردد.

بعد از بررسی مدارک مربوطه اسناد به واحدهای دریافت و پرداخت و صدورسندارسال میشود تااسنادحسابداری مربوطه تنظیم گردد.



1)واحد رسیدگی : شامل دو بخش است



آ-1) پیمانکاران : در این واحد پیش پرداخت به پیمانکاران، مطابق مدارک با قراردادهای مربوطه بررسی و کسر مالیات و بیمه (در صورتی که پیمانکار دارای ÷رسنل باشد)از مدارک کسر و مابقی جهت پرداخت به واحد وجوه ارسال میگردد و در صورت عدم پرداخت

(عدم وجود نقدینگی و غیره) مدارک به واحد صدور سند ارسال تادر حساب ، حسابهای پرداختی با مرکزپیمانکارمزبورثبت گردد.

ب-1) خرید داخلی : در این واحد اسناد مربوطه به خریدهای داخلی و مطابقت آن با قرارداد و لزوم تشکیل کمسیون معاملات مورد رسیدگی قرار میگیرد و اجناس رسیده به انبارقیمت گذاری میگردد. چنانچه طبق قرارداد منعقد کرایه حمل به عهده شرکت باشد، کرایه حمل و عوارض متعاقه به بهای تمام شده اضافه و پس از قیمت گذاری به واحد وجوه ارسال میگردد و چنانچه به هر دلیای تصمیم برعدم پرداخت باشد به رئیس حسابداری جهت تایید بازگردانیده میشود. سپس به واحد صدور اسناد جهت ثبت در حسابهای پرداختی ارسال میگردد.



* آیین نامه معاملات :



آ)کمسیون معاملات :

آ-1) تشکیل کمسیون معاملات به منظور اجرای وظایف تدوین شده در این آیین نامه در نظر گرفته شده است.

آ-2) مسئولیت و اختیارات کمسیون معاملات در کلیه مواردی که به موجب این آیین نامه الزام به دریافت تایید ار کمسیون مبنی بر انجام معامله و انعقاد قرارداد اعم از مناقصه ، مزایده و غیره می باشد.

ب)اعضای کمسیون :

1- مدیر عامل یا قائم مقام مدبر عامل ( عضو اصلی و صاحب رای )

2- معاونت بازرگانی ( عضو اصلی و صاحب رای )

3- معاونت فنی تولید ( عضو اصلی و صاحب رای )

4- مهاونت مالی ادادری ( عضو اصلی و صاحب رای ) در غیاب ایشان مدیر مالی

5- مدبر تامین کیفیت ( عضو اصلی و صاحب رای )

6- روسای خرید داخلی و خارجی و امور قراردادها به اقتضای مورد معامله ( ناظر)

7- کارشناس حسابداری داخلی (دبیر کمسیمن) ( ناظر)

8- نماینده شورای اسلامی کارکنان ( ناظر)

9- مدیر یا رئیس قسمت درخواست کننده بنا به تشخیص کمسیمن معاملات (دعوت جهت توضیحات مورد نیاز)

تبصره 1 ) تصمیمات کمسیون معاملات با حضور اکثریت اعضا جلسه رای آن نافذ خواهد بود.

تبصره 2 ) در صورتی که نتیجه ارا در کمسیمن معاملات مساوی باشد نظر مدیر عامل یا قائم مقام مدیر عامل نافذ است.

پ) انواع معاملات :

معاملات شرکت از نظر نوع به معاملات داخلی یا خارجی و از نظر مبلغ به معاملات جزء، متوسط و عمده تقسیم میگردد.

ت) معاملات داخلی :

1- معاملات جزء : پس از تکمیل و تاییددرخواست خرید کالا یا انجام خدمات توسط معاونت بازرگانی مامور خرید به فروشنده کالا یا ارائه دهنده خدمات مراجعه و ÷س از تحقیق کامل از لحاظ بهای کالا و یا خدمات و یا اجرت خدمات مورد نیاز ضمن رعایت صرفه و صلاح شرکت معامله را با مسئولیت خود و با حداقل قیمت ممکن ات سقف 500/00 ریال انجام داده و همرمان فاکنور مورد نیاز را که ممهور به مهر و امضاء فروشنده باشد دریافت مینماید و خریدهای بیش از 500/00 ریال تا سقف 2/000/000 ریال را پس از اخذ استعلام شفاهی و پر نمودن فرم ، معامله را با مسئولیت خود و با حداقل قیمت انجام داده و پس از انجام معامله فرم مربوطه را به تایید رئیس خرید داخلی و معاونت بازرگانی برساند. مامور خرید موظف است روی فاکتور خرید را امضاء نموده و تایید نماید که معامله به کمترین یهای ممکن انجام شده و رئیس خرید داخلی پس از بررسی و اطلاع از صحت و سقم خرید و تایید فاکتور مربوطه جهت تصویب نهایی به معاونت بازرگانی ارجاع نماید.

2-معاملات متوسط

3- معاملات عمده : معاملات عمده بنا به تشخیص معاونت بازرگانی و تصویب مدیر عامل از طریق انتشار آگهی مناقصه عمومی یا مناقصه محدودصورت میگیرد.

ث) معاملات خارجی :

 به سه صورت معاملات جزء، متوسط و عمده تقسیم میگردد.

استعلام : در مواردی که به عللی انجام معاملات عمده از طریق مناقصه مقرون به صرفه نمی باشد بنا به پیشنهاد معاونت بازرگانی و تایید کمسیون معاملات موضوع ضمن ارائه گزارش توجیهی به مدیر عامل اعلام خواهد گردید،در صورت تصویب مدیرعامل با ترک تشریفات مناقصه از طریق استعلام بها انجام خواهد شد.

چ) حدود معاملات داخلی:

1- معاملات جز معاملاتی است که مبلغ آن تا 2/000/000 ریال باشد.

2- معاملات متوسط معاملاتی است که مبلغ آن تا 30/000/000 ریال باشد.

3- معاملات عمده  معاملاتی است که مبلغ آن از 30/000/000 ریال بیشتر باشد.

د) تصویب معاملات داخلی و خارجی :

1- برای خرید تا مبلغ 30/000/000 ریال امضاء مدیر عامل یا قائم مقام مدیر عامل.

2- برای خرید بیش از 30/000/000 ریال تا مبلغ 80/000/000 ریال امضاء مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره

3-برای خرید بیش از 80/000/000 ریال تصویب هیئت مدیره.



2) واحد وجوه یا واحد دریافت و پرداخت :

مدارک پس از رسیدگی و مطابقت با قراردادها و کمسیون معاملات به رئیس حسابداری ارجاع میشود. او پس از رسیدگی و تایید، مدارک را به واحد دریافت و پرداخت ارسال مینماید.واحد دریافت و پرداخت با توجه به میزان نقدینگی شرکت و مبالغ موجود در حسابهای جاری شرکت، مدارک مزبوز را الویت بندی کرده ونسبت به صدور چک اقدام مینماید .



3) صدور سند :

مدارکی که توسط واحد رسیدگی مورد بررسی قرار میگیرد اگر به صورت پرداخت چک باشد به واحد دریافت و پرداخت ارسال میگردد. ولی مواردی که بابت برگشت پیش پرداخت یا به صورت نسیه یا به هر دلیلی ، غیر از چک و وجوه نقد باشد به این واحد ارجاع میشود تا مراتب لازم را اقدام نمایند.

هدف مدیریت منابع انسانی، عبارت است از افزایش کارایی نیروی انسانی در سازمان و بالاتر بردن سطح رضایت افراد در تمام سطوح سازمان که در نهایت موجب رسیدن سازمان به اهدافش میشود. این هدف می‌تواند راهنمای مطالعه و به کار بردن اصول و مبنای مدیریت منابع انسانی باشد. مطالعات مدیریت منابع انسانی می‌تواند به این پرسش پاسخ دهد که مدیران منابع انسانی چه می‌کنند و چه می‌توانند بکنند.

معمولاً 4 هدف به شرح زیر را برای مدیریت منابع انسانی قایل می‌شوند:

1-هدف اجتماعی: عبارت است از احساس مسوولیت در مقابل نیازهای جامعه و ایجاد اعتبار برای سازمان و کارکنان در جامعه.

2- هدف سازمانی: عبارت است از احساس مسوولیت در مقابل هدفهای سازمانی و حداکثر استفاده از تخصص و تعهد نیروی انسانی در رسیدن به آن هدفها.

3- هدف وظیفه‌ای: عبارت است از احساس مسوولیت در قبال وظایفی که بر عهده واحد امور اداری سازمان گذاشته می‌شود.

4- هدف اختصاصی: منظور از آن احساس مسوولیت در قبال هدفهای شخصی کارکنان شاغل سازمان است.

وظایف :

وظایف و مسوولیتهای مدیریت منابع انسانی، به دو قسمت و به شرح زیر تقسیم می‌گردند :

الف- وظایف و مسوولیتهای عمومی

1- برنامه ریزی

2- سازماندهی

3- هدایت و رهبری

4- نظارت و کنترل

ب-وظایف و مسوولیتهای اختصاصی

1- نیرویابی، جذب و گزینش

2- آموزش و توسعه منابع انسانی

3- طراحی سیستم‌های حقوق و دستمزد

4- شناخت استعدادها، علایق، انگیزه‌ها و شخصیت نیروی انسانی از طریق ایجاد ارتباطات انسانی

5- اقدامات مربوط به نگهداری تن و روان منابع انسانی

6- اقدامات مربوط به نقل و انتقالات و جابه‌جایی‌های کارکنان

7- اقدامات مربوط به نظم و انظباط و رسیدگی به شکایات

8- ارزشیابی شایستگی کارکنان (ارزشیابی عملکرد کارکنان)

9- برنامه‌ریزی نیروی انسانی

10- ایجاد نظم، رعایت اخلاق و قانون در کار

در سطح کلان، انجام دادن این وظیفه مهم برای کارکنان دولت به عهده سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و برای کارکنان مشمول قانون کار، بر عهده وزارت کار و امور اجتماعی گذارده شده‌است. این دو سازمان در کشور ما باید با سیاستگذاری و خط مشی‌های صحیح پرسنلی و تفویض بیشتر اختیارات، امکان خدمت مدیران امور اداری (مدیریان منابع انسانی) را در سازمانهای دولتی، صنعتی و بازرگانی میسر سازند.



بخش اول : ACE2000

1.1)          معرفی كنتورهای سری ACE2000 :

كنتور ACE2000 مدل 292  یك كنتور تكفاز با قابلیت اندازه گیری انرژی اكتیو  برای مصارف خانگی بوده و بصورت یكطرفه یا دو طرفه قابل بهره برداری  می باشد. در صورت انتخاب مد یك طرفه ، مقدار قدر مطلق كاركرد  منفی با مقدار كاركرد مثبت جمع شده  و بصورت كاركرد كل نمایش داده می شود. در مد اندازه گیری دو طرفه كاركرد منفی و مثبت در دو ثبات جداگانه ذخیره و نمایش داده می شوند. انتخاب مد یك طرفه یا دو طرفه درحین فرآیند تولید و با توجه به نوع سفارش و در خواست مشتری تعیین می گردد.

مایشگر این كنتور از نوع كریستال مایع (LCD)   با نور زمینه  (Back Light  ) بوده كه  قابلیت نمایش پارامترها را حتی در شرایط بی برقی دارا می باشد. كنتور مذكور مجهز به  درگاه نوری برای برقراری ارتباط دو طرفه مطابق با استاندارد  IEC 62056 – 21 و نیز درگاه قابل سفارش    EURIDISجهت ایجاد شبكه محلی Local Area Network)) از كنتورها ، بمنظور استفاده در سیستم های قرائت خودكار تجمعی  و برنامه ریزی از راه دور می باشد . برقراری ارتباط از هر دو درگاه مطابق پروتكل های DLMS/COSEM و با استفاده از كدهای استاندارد OBIS صورت می پذیرد.

برای برنامه ریزی كنتورهای سری ACE2000 به برنامة نرم افزاری Sphere  (با قابلیت نصب بروی كامپیوتر) و یا برنامة نرم افزاری مخصوص  با قابلیت نصب بر روی Pocket PC نیازمندیم. این برنامه ها قابلیت برنامه ریزی انواع كنتورهای الكترونیكی سری ACE2000 را دارند و كاربر بوسیله آنها می تواند پارامترهای تنظیمی بسیاری از قبیل ساعات تعرفه ها، تعطیلات هفتگی ، روزهای خاص ،  پارامترهای نمایشی و … را مطابق با خواستة خود و مشخصات كنتورتغییر دهد.

كلیة برنامه های نرم افزاری   به همراه راهنمای فارسی آنها در هنگام خرید كنتور بصورت رایگان در اختیار شركتهای توزیع قرار می گیرد.

یک نمونه از کنتورتکفاز ACE2000 در صفحه بعد نمایش داده شده است.

)باتری:

باتری مورد استفاده از جنس لیتیم (غیر قابل شارژ) با طول عمر مفید بیست سال و قابلیت عملكرد در شرایط بی برقی برای مدت ده سال می باشد. مطابق بررسی های بعمل آمده پس از نصب باتری ، نیازی به تعویض آن در طول مدت عمر كنتور (بیست سال ) نمی باشد. نمایشگر كریستال مایع درزمان بی برقی با استفاده از باتری نصب شده بمدت 30  ثانیه و در صورت فشردن دكمه نمایشگر كنتور جهت قرائت روشن می گردد.

1.4) نمایشگر كریستال مایع :

كنتور مقدار انرژی مصرفی را بر روی نمایشگر كریستال مایع (LCD  ) با زاویه دید وسیع و به یكی از دو فرمت 9999.99 یا 99999.9 كیلو وات ساعت نمایش می دهد. نمایشگر كنتور دارای  ابعاد 15mm * 51mm به همراه  نور زمینه ( Back Light ) جهت قرائت در محیط هایی با  نور كم ،  هفت نمایشگر هفت قطعه ای به ابعاد 8mm*5mm ، نقاط اعشاری و شش علامت جهت نمایش وقایعی چون معكوس شدن جریان ،تعرفه و …. می باشد . نمایشگر كریستال مایع كنتور در حالت تمام روشن ، در شكل زیر نمایش داده شده است .



1.5) حافظه غیر فرار :

حافظه غیر فرار كنتور ACE2000 از نوع   EEPROM  می باشد. این حافظه توسط میكروكنترولر جهت ذخیره مقادیر انرژی ،پارامترهای كنتور ، پارامترهای كالیبراسیون و… حین فرآیند تولید و یا در زمان  برقراری ارتباط با كنتورمورد استفاده قرار می گیرد.با ذخیره اطلاعات  كنتور در این حافظه ، در صورت قطع برق یا دستكاری های غیر مجاز ، كلیه اطلاعات و پارامترها ثبت شده و از بین نمی روند.

1.6) مدارات خروجی :

مدارات خروجی كنتور ACE2000 شامل درگاه ارتباط نوری (Optical Port  ) ، دیود نورانی (LED ) پالس خروجی ، درگاه  خروجی پالس و  خروجی  D.B.O (Data Bus Output  ) ،می باشند كه جهت برقراری ارتباط كنتور با دنیای  خارج مورد استفاده

قرار می گیرند. بسته به نحوه سفارش مشتریان گرامی ، كنتور می تواند  دارای یك یا چندین مدار خروجی باشد.

1.6.1) خروجی پالس :

كنتور ACE2000 قابلیت نصب خروجی پالس را در صورت سفارش مشتریان گرامی دارا می باشد.خروجی پالس كنتور از نوع كلكتور باز ( Open Collector) بوده  كه  این خروجی در صورت اعمال بایاسینگ مناسب خارجی ، متناسب با ثابت تعریف شده ومیزان انرژی مصرفی ، دارای عملكرد سوئیچینگ خواهد بود. این خروجی مطابق با استاندارد IEC 62053-31 طراحی شده است.

1.6.2) خروجی D.B.O:

این خروجی پارامتر های از قبل تعیین شده توسط كاربر را  مطابق با استاندارد RS232 و بصورت یكطرفه از كنتور به دنیای خارج ارسال می نماید. همچنین كاربر می تواند با استفاده از یك رابط ویژه ، با صرف  كمترین هزینه ، كنتور را به مودم و یا كامپیوتر متصل  و پارامترهای آن را از راه دور قرائت نماید.

قیمت فایل فقط 3,000 تومان

خرید

برچسب ها : پروژه کارافرینی شرکت کنتور سازی ایران , طرح توجیهی شرکت کنتور سازی ایران , کارآفرینی شرکت کنتور سازی ایران , دانلود پروژه شرکت کنتور سازی ایران , دانلود کارآفرینی شرکت کنتور سازی ایران , طرح توجیه فنی شرکت کنتور سازی ایران , توجیه اقتصادی شرکت کنتور سازی ایران , شرکت کنتور سازی ایران , شرکت , کنتور سازی , ایران

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر