امروز: جمعه 23 آذر 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

آشنایی بااینترنت

آشنایی بااینترنت دسته: کامپیوتر و IT
بازدید: 39 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 71 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 96

ارتباطات در عصر حاضر و در آغاز قرن بیست و یكم الفبای زندگی صنعتی¸ مدرن و متمدن، جوامع مترقی این كره خاكی را تشكیل می‎دهد اهمیت ارتباطات و در معنایی ساده‎تر تبادل اطلاعات بین جوامع بشری و انسان‎ها كه تشكیل دهنده جوامع بشری می‎باشند و در عصر امروز حضور آن مهم و حائز اهمیت است كه به زعم بزرگان علم در جهان امروز اگر كسی خود را بی نیاز از تبادل اطل

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

آشنایی بااینترنت

پیشگفتار

ارتباطات در عصر حاضر و در آغاز قرن بیست و یكم الفبای زندگی صنعتی¸ مدرن و متمدن،  جوامع  مترقی  این كره خاكی را تشكیل  می‎دهد. اهمیت ارتباطات و در معنایی ساده‎تر تبادل اطلاعات بین جوامع بشری و انسان‎ها كه تشكیل دهنده جوامع بشری می‎باشند و در عصر امروز حضور آن مهم و حائز اهمیت است كه به زعم بزرگان علم در جهان امروز اگر كسی خود را بی نیاز از تبادل اطلاعاتی بداند در حقیقت دچار توهمی بزرگ از یك محیط پر رمز و واقعیت گشته و در حقیقت از آمادگی لازم برای ورود به قرن بیست و یكم برخودار نمی‎باشد و از قافله به شدت عقب مانده است.

نظریات ارتجاعی در محدود كردن جوامع بشری در دستیابی به اطلاعات مجكوم به شكست هستند پیشرفت علم و فن در جهان امروز آن قدر سریع و شتابان است كه هرگز هیچ كشور مقتدری در دنیا خود را از دریافت اخبار و اطلاعات مربوط به مراكز دیگر با كشورهای دیگر بی نیاز نمی‎داند. حتی كشورهای در حال توسعه، یا حتی كشورهای فقیر به تناوب سود می‎برند.

اگر حادثه‎ای در نقطه‎ای از جهان روی داد با مخابره خبر آن، در عرض كمتر از یك صدم ثانیه به سراسر جهان همه مردم دنیا به كمك این قسمت از كره خاكی می‎شتابند و همه این‎ها ممكن نیست مگر به وسیله تكنولوژی ارتباط و اطلاعات گسترش سیستم‎های اطلاعاتی در سراسر جهان از قبیل ماهواره‎ها، سیستم‎های مایكروویو، سیستم‎های اطلاعات كامپیوتری و غیره… جهان بزرگ ما را تبدیل به یك دهكده كوچك كرده است، به طوری كه هر فرد از هر ملیتی در دورترین فاصله كره خاكی می‎تواند در آن واحد با دیگری ارتباط برقرار كند و هر اتفاقی هرچقدر كوچك و بی اهمیت توسط سیستم‎های پیشرفته تبادل اطلاعات به دورترین فاصله از آن نقطه مخابره می‎شود، گو اینكه فاصله در جهان ما از بین رفته و بعد جغرافیایی كره زمین و چه بسا فضای كیهانی تبدیل به مسافتی كوتاه شده است.

چكیده پروژه

پروژه در پیش رو دارید جهت انجام پروژه فارغ التحصیلی دوره علمی كاربردی كامپیوتر در سال تحصیلی 84-83 به انجام رسیده است. این پروژه زیر نظر استاد ارجمند جناب آقای مهندس ترك زاده مراحل تكمیلی خود را طی نمود.

در طراحی پروژه از نرم‎افزارهای زیر استفاده شده است:

Dream weaver*

SQL serer*

ASP.Net*

این پروژه كلیه امكانات سایت یك هتل را دارا می‏‎باشد و اطلاعات لازم در این زمینه را در اختیار مراجعه كنندگان می‎گذارد.

به عنوان مثال فردی كه بخواهد از این سایت استفاده نماید بعد از مطالعه امكانات هتل و بازدید اتاق‎ها می‎تواند با تكمیل فرم رزرو اتاق مورد نظر خود را رزرو كند.

فصل اول

آشنایی بااینترنت

 تاریخچه اینترنت

برای درك اساسی و بنیادین یك علم و جهت‌گیری به سمت جنبه‌های علمی آن دانستن تاریخ و علل بوجود آمدن آن ضروری می‌نماید. لذا ابتدا به تشریح تاریخ این علم می‌پردازیم. تولد ارتباطات كامپیوتری تاریخ جالبی دارد و آن به رقابت بین دو ابر قدرت قرن بیستم یعنی اتحاد جماهیر شوروی سابق و ایالت متحده آمریكا مربوط می‌شود. همانطور كه می‌دانید اولین ماهواره مصنوعی ساخت دست بشر در سال 1975 به نام اسپوت نیك توسط شوروی به فضا پرتاب گردید درست از همین سال علم تبادل اطلاعات كامپیوتری بوجود آمد.

ماهواره‌های در ارتباط مخابراتی و جاسوسی و به طور كلی جذب اخبار و ارقام توانائیهای فراوانی دارند. این توانایی و قابلیت كاملاً مورد توجه دانشمندان آمریكایی و بطور كلی نظام آمریكایی بود. نظامی كه در این زمینه در آن سالها دارای عقب ماندگی محسوسی از شوروی بود لذا مراكز تحقیقاتی بطور اعم و مراكز نظامی بطور اخص در آمریكا مامور شدند تا با توجه به قابلیت توانایی موشك‌های شوروی در پرتاب ماهواره‌ها به فضا در نتیجه حمل بمب اتمی توسط موشك و پرتاب آن به شهرهای آمریكا و همچنین توانایی گسترده مخابراتی شوروی سیستمی را طراحی كنند كه اگر به فرض یكی از شهرهای آمریكا توسط بمبهای اتمی نابود شد سیستمی موجود باشد و اطلاعات موجود در كامپیوترهای این شهر را قبل از نابودی به شهر دیگر منتقل كند. دانشمندان و محققان در پنتاگون (وزارت دفاع آمریكا) موفق به طراحی سیستمی شدند كه قابلیت انتقال اطلاعات مثلاً از طبقه دوم پنتاگون اتاق 402 را به طبقه چهارم اتاق 944 و سایر طبقات و اتاقهای این وزارتخانه را داشت. یعنی دو كاربر در چند نقطه مختلف این سازمان توانایی تبادل اطلاعات بین یكدیگر و بین یك كامپیوتر مركزی را داشته باشند و همچنین می‌توانستند توسط این سیستم به تبادل نامه بپردازند كه این سیستم انتقال نامه هم اكنون پست الكترونیكی نامیده می‌شود. اما یاد‌‍آوری این نكته ضروری می‌نماید كه در سیستم‌های مدرن امروزی و سیستمهایی كه در آینده طراحی خواهند شد انتقال نامه به یك موضوع پیش پا افتاده و بسیار ساده تبدیل خواهند شد. در سیستمهای آینده انسان خود انتخابگر خواهد شد و آنچه كه او را اراده كند كه انجام دهد فقط با یك كامپیوتر و یك مودم و یك خط تلفن در منزل یا محل كار او امكان پذیر می‌شود.

به هر حال سیستمی كه شرح گردید در ابتدا به نام آرپا مشهور شد ماموریت اصلی و نهایی آرپا تحقیق و اتصال كامپیوترهای دانشگاه و مراكز نظامی از طریق بستر مخابراتی به نحوی بود كه چندین كاربر بتوانددر یك محیط ارتباطی با هم شریك شوند. هدف ایجاد شبكه‌هایی بود كه در آن اطلاعات كه همان داده‌های كامپیوتری می‌باشند بتوانند از نقطه‌ای به نقطه دیگر بروند و تمام شبكه‌های محلی در نقاط مختلف به یكدیگر متصل شوند.

البته در ابتدا هدف آرپا ایجاد شبكه‌ای مانند اینترنت نبود وفقط یك اقدام احتیاطی در مقابل حمله احتمالی موشكهای اتمی دوربرد اتحاد جماهیر شوروی بود. در اوایل 1973 یعنی زمانی كه سیستمهای كامپیوتری بزرگ در بازار بودند و هنوز خبری از كامپیوترهای شخصی نبود آرپا كه با افزوده شدن (DEFENCE) به آژانس پروژه‌های پیشرفته دفاعی به DARPA تغییر نام داده بود شروع به كار بر روی پروژه جدیدی برای به هم مرتبط سازی سیستم‌ها كرد هدف از این پروژه یافتن راهی برای متصل ساختن شبكه‌ها به یكدیگر بود البته باید توجه داشت كه هر یك از این شبكه‌ها برای جابه جایی اطلاعات خود از روش‌های متفاوتی استفاده كردند.

وقتی روش مرتبط ساختن كامپیوترهای شخصی مطرح می‌شد صاحبان شبكه‌ها می‌توانستند از طریق تجهیزات خاصی موسوم به دروازه‌ها شبكه‌های خود را به هم وصل كنند كه البته ارتباط بین شبكه‌ها احتیاج به پروتكل های مناسب داشت.

در سال 1962 پاول بارن در مقاله‌ای تحت عنوان روی شبكه‌های ارتباطی توضیحاً به تشریح شبكه‌های PACKET SWITCH پرداخت در این روش داده‌ها به قطعات و بسته‌های كوچكتری خرد می‌شوند و هر بسته شبیه یك نامه پستی شامل آدرس فرستنده و گیرنده است و می‌تواند از هر مسیری به مقصد برسد در مقصد بسته‌ها مجدداً یك پارچه می‌شوند و به فرم كامل تحویل مقصد می‌شوند. در سال 1969 ایالات متحده چهار كامپیوتر را با استفاده از تكنولوژی PACKET SWITCH در ایالت های كالیفرنیا و یوتا به هم متصل كرد این شبكه خوب كاركرد و كاربران این كامپیوترها توانستند تقریباً همزمان به دیگر كاربران پیام بفرستند و فایل به اشتراك بگذارند، این پروژه همان آرپا نام گرفت اما یك كلمه جدید به انتهای ان اضافه شد و به صورت (ARPANET) درآمد با گذشت زمان، كامپیوترها و كابران جدید در سایت های دولتی و دانشگاهی به آن اضافه شدند در سال 1970 كامپیوترهای میزبان استفاده از پروتكل كنترل شده NCP را شروع كردند و یك سال بعد به تعداد گره‌های این پروژه به 15 و تعداد میزبانهای آن به 32 عدد رسید در همین سال شخصی به نام نایلون سیستم نامه‌رسان الكترونیكی را برای یك شبكه توزیع شده ابداع نمود در سال 1973 كشورهای بریتانیا و نروژ به ARPANET متصل شدند در سال 1974 دكتر رابرت متكالف نیز نظریه خود را در مورد اینترنت ارائه داد در همین سال سیرف و باب كان جزئیات پروتكل TCP را ارائه داد كمپانی BBN نیز بر نسخه تجاری آپارنت به اسم رتل بنت را ارائه كرد. از اواسط دهه 1970 تا 1980 شبكه‌های كوچكی از آرپانت استفاده كردند و تصمیم گرفتند تا به صورت شبكه‌ای با هم كار كنند آنها آرپانت را به عنوان هسته انتخاب كردند و شروع به ارتباط از طریق خطوط استیجاری نمودند در سال 1986 سرعت این شبكه‌ها 56 كیلو بیت در ثانیه بود. سرانجام در سال 1990 آرپانت تغییر یافت و نام اینترنت بر روی آن گذاشته شد. در آن زمان از سیستم‌های یونیكس در یك محیط خط فرمانی برای استفاده از امكانات اینترنت استفاده می‌شد با دستوراتی مثل FTPو TELNET برای اتصال و استفاده از سایر امكانات اینترنت استفاده می‌شد كه لازم بود هر بار كاربر شناسه كاربری و رمز عبور وارد نماید.

جهت دریافت فایل آشنایی بااینترنت لطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 4,900 تومان

خرید

برچسب ها : آشنایی بااینترنت , دانلود آشنایی بااینترنت , اینترنت , کامپیوتر , نرم افزار , سخت افزار , برنامه نویسی , طراحی سایت , اینترنت , وب سایت , , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر